Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

In verband met de pensionering van onze huidige directeur bedrijfsvoering zijn we op zoek naar een passende opvolger. Een mooie functie voor iemand die van doorontwikkelen en samenwerken houdt, zowel op uitvoerend als bestuurlijk niveau. 

Samen met je duale partner, de directeur behandelzaken, geef je de strategische koers verder vorm. Om kwaliteit en continuïteit van zorg te blijven bieden, vandaag en (over)morgen, willen we blijven doorontwikkelen. Een directeur bedrijfsvoering met ruime ervaring in veranderprocessen, die op een flexibele en pragmatische manier koers weet te houden in verbinding met anderen komt goed tot zijn/haar recht in deze zorgeenheid. Samen met de andere (regio)directeuren en Raad van Bestuur participeer je in het MT. Als lid van het managementteam draag je bij aan de beleidsvorming van de hele organisatie. Daarbij ben je samen met de andere MT leden een belangrijke speler in het gezond houden en realiseren van de ambities van GGz Centraal. 

Binnen de regio ben je samen met je collega-directeur behandelzaken integraal verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de realisatie van de doelstellingen binnen Veluwe & Veluwe Vallei. Vanuit de interne en externe behoeften en de continue veranderingen in het zorglandschap en binnen het werkgebied wordt de lijn uitgezet op alle gebieden die horen bij de aansturing van een regio. Samen met de directeur behandelzaken bepaal je waar de hoofdaccenten liggen van de werkzaamheden. Het scheppen en onderhouden van een positief en constructief werkklimaat, waarin verbinden centraal staat, is hierin een belangrijke voor- en meerwaarde. Jullie vormen samen een sterk duo en stimuleren elkaar om het beste uit elkaar én uit de regio te halen. Je legt verantwoording af aan de Raad van Bestuur en fungeert als strategisch gesprekspartner.

Wat kenmerkt het organisatieonderdeel Veluwe & Veluwe Vallei?
De visie van Machteld Huber is de leidraad. De nadruk wordt gelegd op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap. Innovatie en specialisatie nemen binnen de regio een prominente plek in. Zo maakt het regio overstijgende Centrum voor Psychotherapie (CVP), dat toewerkt naar het predicaat top ggz, deel uit van onze zorgeenheid. Ook het Centrum voor Ouderenpsychiatrie (CVO), onze langdurige zorg tak en de poliklinieken nemen een belangrijke plaats in op het gebied van zorginhoudelijke doorontwikkeling. Op het terrein van onze locatie in Ermelo is een omvangrijk nieuwbouwproject gepland. Naast bouwen aan mooie plannen, staat deze regio ook graag met beide benen op de grond. Degelijkheid zien wij als een goede voedingsbodem voor innovatie. 

Douwe van der Heide, directeur behandelzaken Veluwe & Veluwe Vallei: “Ik zoek een duale partner met energie en lef. Een ‘andersdenkende’ die vanuit visie en passie mensen mee krijgt en onderling verbindt”.

Albert van Esterik, Raad van Bestuur: “Een directeur die Veluwe & Veluwe Vallei én GGz Centraal breed georiënteerd is.”

Arjan Theil, Raad van Bestuur: “Iemand die creativiteit in het vinden van oplossingen weet te combineren met degelijke bedrijfsvoering.”
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we voor onze medewerkers inspelen op een breed scala aan ontwikkelingswensen. Als directeur bedrijfsvoering kun je bij GGz Centraal in de basis rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 6.702,- en € 9.473,- (CAO GGZ, functiegroep 80) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract. Een dienstverband voor 32 uur is bespreekbaar, mits je de flexibiliteit kunt toepassen die een functie als deze van je vraagt. 
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans. 
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je bent een bedrijfskundige professional met stevige management ervaring op strategisch niveau. Deze ervaring kun je bijvoorbeeld hebben opgedaan binnen de ggz, het sociaal domein of overheid. Echter staan wij ook open voor kandidaten vanuit een heel andere hoek, die de ggz willen ontdekken. Je brengt ook voldoende bagage mee als het gaat om verandertrajecten en organisatieontwikkeling. Vanuit jouw academische achtergrond ben je gewend om overstijgend en analytisch te denken en handelen. Ook heb/ben je:
 • een leiderschapsstijl die zich kenmerkt door daadkracht, betrouwbaarheid en overtuigingskracht. Als directeur ben je je bewust van jouw bepalende rol in het neerzetten van een werkklimaat waarin deskundigheid, verbinding en eigenaarschap centraal staat. 
 • buitengewoon talent voor stakeholder engagement. Zowel intern als extern. Zo zoek je actief de samenwerking en verbinding op met onze netwerkpartners.
 • een gesprekspartner met goede communicatieve en sociale vaardigheden. Door de inzet van eigenheid, tact en inventiviteit weet je draagvlak te creëren en kun je naadloos jouw communicatiestijl en boodschap aanpassen op de persoon en situatie. Van nature voel je goed aan welke kwaliteiten je moet aanspreken.
 • een resultaatgerichte manier van werken. Zowel op korte als lange termijn weet je risico’s in te schatten en knopen door te hakken.
 • een innovatieve blik en volop energie om door te ontwikkelen. In het verlengde van de missie en visie van GGz Centraal bouw je samen met je naaste collega’s aan de regio Veluwe & Veluwe Vallei. Uiteraard vanuit een plan en heldere strategie. Echter heb je ook in de praktijk ervaren om niet alles té strak vast te willen leggen en ook zaken organisch te laten ontstaan en daarop in te springen.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen we door strategisch te verbinden, te blijven innoveren en als collega’s op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Voor de regionale activiteiten is jouw thuisbasis Ermelo. De regio ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s aan herstelgerichte patiëntenzorg. Voor GGz Centraal brede activiteiten ben je regelmatig in Amersfoort te vinden en zo nu en dan in de andere regio’s. En natuurlijk werk je een deel van de tijd vanuit huis in het kader van hybride werken.
Lees meer

Versterk ons

Wij komen graag met jou in contact. Om elkaar te leren kennen en te kijken of jouw ideeën en overtuigingen misschien wel matchen met die van ons.

Reageer vóór maandag 23 mei. Na de sluitingsdatum stellen wij je op de hoogte. De gesprekken vinden plaats op 8 en 9 juni in de avond en/of 10 en 13 juni in de ochtend .

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Neem dan contact op met Albert van Esterik, Raad van Bestuur, via het secretariaat 033-4609707. Of met Douwe van der Heide, directeur behandelzaken Veluwe & Veluwe Vallei, via het directiesecretariaat 0341-566632, of d.vanderheide@ggzcentraal.nl.

Voor algemene vragen of vragen over de procedure kun je terecht bij Recruitment via 088-1340 415 of recruitment@ggzcentraal.nl.
Lees meer
Solliciteren vóór: 23-05-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge
Inge

Recruitment Coördinator