Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 24
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Een goede mentale gezondheid hangt samen met een goede kwaliteit van leven, mentale veerkracht en actieve participatie in de wijk. Op dit moment kunnen mensen met een ernstige psychiatrische aandoening (EPA) die ambulante zorg ontvangen niet profiteren van leefstijlondersteuning ter verbetering van hun mentale en lichamelijke gezondheid. De gemeente Harderwijk en GGz Centraal zijn onlangs gestart met een proeftuin binnen de Noord-Veluwe, mede mogelijk gemaakt door toekenning van subsidie van ZonMW (de Nederlandse organisatie voor gezondheidsonderzoek en zorginnovatie). In deze proeftuin experimenteren we met een integrale leefstijlaanpak die we GOAL! (Gecombineerde Ondersteuning voor Ambulante Leefstijlinterventies) noemen. Als onderzoeksassistent bied je ondersteuning aan de onderzoekers die betrokken zijn bij dit project. 
Kortom, je bent er als onderzoeksassistent door:
 • mogelijke deelnemers te benaderen en te informeren.
 • vragenlijsten af te nemen en data te verwerken.
 • de onderzoekers in opleiding (promovendi) op diverse vlakken te faciliteren en ondersteunen bij hun onderzoeken en het verzamelen van data.
 • stagiairs te coördineren en begeleiden bij het afnemen van de metingen.
 • overzicht te bewaren over de voortgang en planning van het lopende onderzoek.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties en mogelijkheden rondom onderzoek kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als onderzoeksassistent bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.996,- en € 3.996,- (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 20 - 24 uur per week voor in ieder geval een jaar, met mogelijkheid tot verlenging.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans. 
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij hebt goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als in schriftelijk), zodat je op een duidelijke en laagdrempelige manier mensen kunt benaderen en informeren. Je vindt het geen probleem om op mensen af te stappen die je niet kent. Daarnaast ben je organisatorisch sterk waardoor jouw werkzaamheden volgens planning verlopen. Je werkt zorgvuldig en werkt daarbij graag samen in teamverband. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde academische opleiding op het gebied van de gezondheidszorg (bijvoorbeeld psychologie, bewegingswetenschappen, pedagogiek, geneeskunde of epidemiologie).
 • affiniteit met wetenschappelijk onderzoek: een mooie kans om ervaring op te doen en te ontdekken of jij je in de toekomst in deze richting verder wilt ontwikkelen.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Binnen verschillende onderzoekslijnen doen we wetenschappelijk onderzoek met directe impact in de praktijk. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als onderzoeksassistent op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.

Wil je meer informatie over de vacature? App of bel dan met Myrthe van Schothorst (promovendus) via +31 682648117 of met Natascha den Bleijker (promovendus) via +31 682300686.. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 
 
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 25-05-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge
Inge

Recruitment Coördinator