Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Als eerste medewerker huishouding geef jij leiding aan één van de teams, bestaande uit 15-25 personen, van de facilitaire uitvoerders bij GGz Centraal. De inbestede facilitaire uitvoering bestaat uit huismeesters, huishouding, cateringmedewerkers, beveiligers, logistieke medewerkers, receptionisten en medewerkers meldpunt. Zij werken verspreid over onze locaties. Je bent er als eerste medewerker schoonmaak door:
 • Operationeel leiddinggeven en aansturing te geven aan het team huishouding en regelmatig werkoverleggen te plannen.
 • zorg te dragen voor de roostering en coaching/begeleiding van medewerkers.
 • afstemming te hebben met, en te rapporteren aan de teamleider.
 • kwaliteitscontrole uit te voeren.
 • aanspreekpunt te zijn voor de zorgafdelingen.
 • planningen te maken, binnen de gestelde budgetten te blijven en rekening te houden met de kwaliteitsnormen.
 • We bieden je de mogelijkheid om te groeien in je functie en op een breder facilitair gebied
Jouw nieuwe collega’s van het vakcentrum facilitair bedrijf & vastgoedbeheer wachten al op je. Onze afdeling huishouding is gespecialiseerd in schoonmaakonderhoud binnen de geestelijk gezondheidszorg. Met jou als eerste medewerker huishouding zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het leveren van schoonmaakdiensten en servicetaken aan de zorgafdelingen. 

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Praktisch, doelgericht en handen uit de mouwen. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnenGGzCentraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als eerste medewerker huishoudingbijGGzCentraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen €1.893,-en €  2.815,-(CAO GGZ, functiegroep 35) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 36 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur.Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.  
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij hebt overtuigingskracht, zodat je medewerkers meekrijgt in jouw koers en je verwachtingen duidelijk kan communiceren. Daarnaast ben je flexibel en hou jij je hoofd koel in de hectiek van de dag. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij wilt bijdragen aan de allerbeste zorg, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • minimaal een afgeronde mbo-opleiding en ervaring in een soortgelijke leidinggevende functie.
 • actuele kennis van de geldende werkwijzen/procedures, werkvoorschriften en technieken.
 • kennis van HACCP, algemene en specifieke schoonmaaktechnieken, -materialen en -middelen.
 • kennis of affiniteit over de omgang met psychiatrische patiënten.
 • een rijbewijs B.
 • bezit over een brede facilitaire blik voor Veluwe en Veluwe vallei
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild in Amersfoort.

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als eerste medewerker huishouding op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Ermelo.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel met Andria Douwma- Kok (Teamleider facilitair bedrijf) via +31 657397635. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 26-05-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax
Dax

Recruitment Coördinator