Regio: Laren
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Als huismeester ben je de spin in het web in de samenwerking tussen de zorg, vastgoedbeheer en facilitair. In deze functie ben je bezig met verschillende werkzaamheden op facilitair, technisch en huishoudelijk gebied ten behoeve van het beheer en onderhoud van het gebouw. In deze functie lever je een optimale en kwalitatieve facilitaire zorg en organisatie ter ondersteuning van de patiëntenzorg. Kortom je bent er als huismeester door:
 
 • preventief te onderhouden van de gebouwen waarvoor jij en de collega huismeesters verantwoordelijk voor zijn.
 • informatie te verstrekken over appratuur/middelen op basis van aanvragen, klachten en wensen.
 • kleine reparaties en/of kleine klussen uit te voeren binnen de toegewezen gebouwen, op eigen initiatief of op verzoek van de gebruiker.
 • eenvoudige storingen op te lossen en schakelt voor complexere of langdurende (2e lijn)storingen een externe partij in via de voorgeschreven procedure.
 • leveranciers te begeleiden bij het uitvoeren van werkzaamheden in de gebouwen.
 • licht administratief werk uit te voeren.

Het vakcentrum facilitair bedrijf & vastgoedbeheer bestaat uit de afdelingen hotelservices, vastgoed en inkoop. De afdeling inkoop verzorgt alle inkoop van goederen en diensten voor GGz Centraal.
Als afdeling vastgoed zorgen wij ervoor dat de huisvesting en de facilitaire verzorging optimaal is voor wie bij ons in behandeling is en voor wie bij ons werkt. Samenwerken met (zorg) collega’s en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel.
Je bent onderdeel van een team van 10 collega's, verdeeld in kleinere teams die de regio's bedienen. Voor regio Gooi & Vecht/Flevoland heb je 2 directe collega's, ieder verantwoordelijk voor eigen locaties maar in nauwe samenwerking met elkaar.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Als bevlogen collega’s die samen werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat dit dagelijks tot uitvoering komt.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als huismeester bij GGz Centraal rekenen op:
 
 • een bruto maandsalaris tussen €1.798,- en € 2.677,- (CAO GGZ, functiegroep 30) op basis van 36 uur.
 • een contract van 36 uur voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme verlengen we dit graag naar een contract voor onbepaalde tijd.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur.  Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans
 • meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je bent een teamspeler en zet mensen in hun kracht. Daarnaast ben je analytisch en je werkt planmatig, je schakelt op de juiste momenten en je weet de juiste prioriteiten te stellen. Ook heb je voor deze baan:
 
 • MBO werk- en denkniveau.
 • praktische technische kennis en ervaring, door (vaktechnische) opleiding of ervaring opgedaan.
 • enige kennis over het omgaan met mensen met psychiatrische ziekteverschijnselen.
 • een dienstverlenende instelling en pro-actieve werkhouding. 
 • goede digitaal vaardigheden Bij voorkeur ervaring met de volgende programma’s, Outlook, Sharepoint, Teams, Inconto, Fixit, Legionella beheer, BMC controles, of de vaardigheid om het snel eigen te maken.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen we door strategisch te verbinden, te blijven innoveren en als collega’s op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Flevoland en/of Gooi en Vechtstreek. 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als huismeester op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGZ Centraal regio Gooi en Vecht/Flevoland.  

Wil je meer informatie over de vacature?  Bel of app dan met Andria Douwma-Kok (teamleider) via +31 657397635. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.  
  
Als we de geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 27-09-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie