Regio: Amersfoort Almere Dronten Harderwijk
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Cliënten met een vluchtelingenachtergrond met een breed scala aan psychiatrische problemen. Binnen deze functie werk je nauw samen met andere disciplines: psychiaters, artsen, maatschappelijk werkers, basispsychologen en verpleegkundigen, in je eigen en andere teams. Met je vakgenoten zorg je voor het behoud en de ontwikkeling van vakspecifieke kennis. Kortom, je bent er als gz-psycholoog door:    
 • het doen van intakes en opstellen van behandelplannen in samenspraak met de cliënt en naastbetrokkenen. 
 • het aanbieden van evidence based behandelingen zoals cognitieve gedragstherapie of EMDR. 
 • het geven van psychotherapie en het inzetten van innovatieve behandelingen zoals online therapie. 
 • werkbegeleiding, intervisie en supervisie te bieden aan basispsychologen en psychologen in opleiding. 
Met circa 8 andere professionals vorm je het multidisciplinaire team van het Vluchtelingenprogramma. We bestaan uit twee teams, team Noord en team Zuid (Jeugd). Voor team zuid zoeken we specifiek iemand zie zich wil richten op de doelgroep Jeugd. We bekijken graag samen met jou welk team het meest passend is. Met jou als gz-psycholoog zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, zorg bieden aan cliënten met complexe problematiek. Het gaat om mensen met ernstige psychiatrische stoornissen, veelal trauma’s en depressies, die daardoor beperkt worden in hun dagelijks functioneren. Binnen de doelgroep is een grote diversiteit aan landen van herkomst, culturen, religies en persoonlijke achtergronden. Om je te ondersteunen in de communicatie wordt er gewerkt met tolken. Vaak ontbreekt er een sociaal netwerk en sociale steun en zijn er problemen op meerdere terreinen (psychisch, sociaal, juridisch, leefomgeving/huisvesting). 
 
We bieden diagnostiek, crisisinterventie en behandeling. We streven naar een behandeling die, waar mogelijk, zo snel mogelijk leidt tot herstel, inzicht, zelfregie en zelfredzaamheid. Behandeling vindt plaats door middel van steunend-structurerende gesprekken, psycho-educatie, diverse psychotherapieën waaronder traumaverwerking, non-verbale therapievormen, farmacotherapie en aandacht voor systeem en netwerk.  
 
Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Betrokken, toegankelijk, veel compassie voor onze doelgroep en met aandacht voor elkaars eigenheid en deskundigheid. We zijn collegiaal en sterk gericht op samenwerken zowel met interne als externe partners. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart. 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als gz-psycholoog bij GGz Centraal rekenen op:  
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.538,- en € 5.553,- (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur.  
 • een contract voor 24 - 36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.  
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.   
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.   
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent communicatief sterk en door je enthousiasme en proactieve werkhouding ben je echt een verbinder. Daarnaast ben je zeer gemotiveerd om deze specifieke doelgroep de juiste begeleiding te geven. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt. Ook heb je voor deze baan: 
 • een afgeronde opleiding tot gz-psycholoog. 
 • een bijbehorende BIG-registratie.
 • een opleiding in EMDR of Imaginaire exposure of in opleiding daartoe. 
 • bij voorkeur ervaring in het geven van schematherapie. 
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek?  Het Vluchtelingenprogramma van GGz Centraal bestaat uit twee teams: team Noord, vanuit dit team worden de AZC's in Almere, Dronten en Luttelgeest ondersteunt. En team Zuid, dit team bedient de AZC's in Amersfoort, Harderwijk en Leersum.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als gz-psycholoog op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal. 
 

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Elke op 't Root (teamleider team Zuid) via +31 683640104 of Karin Reijnhoudt (teamleider team Noord) via +31 653631861. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415
 
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 21-06-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie
Jettie

Recruitment Coördinator