Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 8
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Kwetsbare ouderen met psychiatrische problematiek. Je geeft hen zelfstandig psychomotorische therapie, zowel individueel als in groepsverband. 
Kortom, je bent er als vaktherapeut door:
 • bewegingsgedrag van patiënten te analyseren en met lichaamsbewegings- en ervaringsgerichte oefeningen bij te dragen aan de behandeling.
Je maakt deel uit van het team vaktherapie dat bestaat uit 5 collega vaktherapeuten (een muziektherapeut, beeldendtherapeuten, psychomotorisch therapeut en dramatherapeuten). Deze collega's werken allen in verschillende multidisciplinaire behandelprogramma’s. Voor het behandelprogramma ouderen ambulant zijn wij op zoek naar een psychomotorisch therapeut die een tot twee dagdelen per week individuele- en groepstherapie wil geven op onze locaties Zon & Schild en de Westsingel in Amersfoort: groepstherapie op dinsdagmiddag en op woensdag een dagdeel individuele therapie.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Dynamisch, inventief en transparant. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen en functie-inhoud. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als psychomotorisch therapeut bij GGz Centraal rekenen op:
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.607,- en € 4.218,- (CAO GGZ, functiegroep 55) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 4 - 8 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskosten vergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent zelfstandig en kunt je eigen werk indelen, prioriteiten stellen en aanbod ontwikkelen. Daarbij ben je ook vindingrijk en creatief bij het bepalen en vormgeven van therapieën. Uiteraard heb je goede communicatieve eigenschappen en ben je flexibel en stressbestendig. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde PMT opleiding en opgenomen in het register vaktherapie. Ben je nog geen geregistreerd therapeut, ook dan nodigen we je uit te solliciteren.
 • kennis van en ervaring met groepsprocessen, waarbij je in staat bent verschillende methodieken te hanteren.
 • bij voorkeur ervaring in het werken met ouderen, ervaring in het werken in revalidatie is een pre.
 • inzetbaar op dinsdagmiddag (4 uur) en een dagdeel op woensdag (4 uur).
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild en de Westsingel in Amersfoort. Zon & Schild ligt in een goed bereikbare en bosrijke omgeving aan de rand van Amersfoort. De Westsingel in Amersfoort is onze locatie aan de rand van het centrum en op loopafstand vanaf centraal station Amersfoort. 

De resultaatverantwoordelijke zorgeenheid Eemland ontfermt zich over een breed werkgebied. Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte patiëntenzorg centraal staat. Samenwerking, optimalisatie en innovatie vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Gera van den Berg (teamleider bedrijfsvoering) via +31 612971601. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 25-05-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge
Inge

Recruitment Coördinator