Regio: Hilversum
Aantal uren per week: 0
Vakgebied: Stagiairs
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Ben jij masterstudent psychologie en ben je op zoek naar een uitdagende stage in de specialistische GGz? GGz Centraal biedt een stageplek in het multidisciplinaire team van de afdeling persoonlijkheidsstoornissen in de Rembrandthof Hilversum, bestaande uit onder andere psychiaters, (GZ) psychologen en vaktherapeuten.   

Tijdens deze stage ga je kennismaken met-  en op allerlei manieren aan de slag met persoonlijkheidsproblematiek: 
  •   Je bent betrokken bij intakes 
  • Je kunt toewerken naar het geven van individuele deelbehandelingen 
  • Je wordt betrokken bij groepsbehandelingen
  • Je draait voor 7 maanden mee in een dynamisch en enthousiast team 
  • Je hebt de gelegenheid om kennis te maken met verschillende behandelvormen 
Na 6 maanden zal  je  vooral bezig zijn besteden met het inwerken van de nieuwe stagiaire. Geleerde vaardigheden en taken zal je in de laatste maand overdragen. 

Verder leer je door middel van administratieve taken goede verslaglegging en besteed je ook tijd aan het verzamelen van  onderzoeksdata  
 
Naast je werkzaamheden bij afdeling Persoonlijkheidsstoornissen werk je één dag per week op de afdeling Psychodiagnostiek met het afnemen van intelligentieonderzoek, neuropsychologisch onderzoek en persoonlijkheidsonderzoek.   
 
Je kunt bij ons je Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD) halen. 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Ter ondersteuning krijg je wekelijks werkbegeleiding van een basispsycholoog en elke drie weken supervisie van een ervaren GZ-psycholoog.

Tijdens je stageperiode ontvang je een stagevergoeding conform de CAO GGZ. GGz Centraal werkt met een eigen stageovereenkomst, deze staat naast een eventuele stageovereenkomst vanuit je opleiding.

Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is een vast onderdeel van onze referentiecheck. Deze zal worden vergoed.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Dit neem je mee:
  •          masterstudent klinische psychologie
  •          affiniteit met de doelgroep
  •          proactieve en zelfstandige werkhouding
  •          goede timemanagement  
De stageplek is uitdagend en kan veel van je vragen. Daarom zijn wij op zoek naar iemand die goed op zichzelf en zijn/haar eigen grenzen kan letten.  
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

De regio Gooi- en Vechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Laren en Huizen werken wij samen met zo’n 440 collega’s. Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen geven en gastgericht zijn, kenmerken het kompas dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- en Vechtstreek.
Lees meer

Versterk ons

Ben je enthousiast? Je solliciteert via onderstaande link door het uploaden van de motivatiebrief en cv. 

In week 22 vinden de gesprekken plaats.
Lees meer
Solliciteren vóór: 16-05-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.