Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: MBO HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Ouderen met zowel psychiatrische als somatische problematiek. Als ruimdenkende verpleegkundige met een aanpakkersmentaliteit en gevoel voor humor zet je jouw creativiteit en flexibiliteit in voor de directe zorg voor onze oudere patiënten en als onderdeel van het team Eikenstaete C, waarin je een vernieuwende en verbindende factor kunt zijn. Jouw visie en passie voor het vak zet je om in warme en belevingsgerichte zorg. We vinden het heel fijn als je ervaring hebt met moeilijk verstaanbaar gedrag, maar een open en leerbare houding vinden we minstens net zo belangrijk en is meer dan welkom.

Kortom, je bent er als verpleegkundige door:
 • warme en belevingsgerichte zorg te bieden en te coördineren.
 • samen met de behandelaar het behandelplan en behandeldoelstellingen af te stemmen en deze uit te voeren.
 • interventies uit te voeren die gericht zijn op verbetering en stabilisatie van de problematiek.
 • herstel van patiënten te bevorderen en te monitoren. 
 • het netwerk van patiënten te ondersteunen en bij de behandeling te betrekken.
 • stagiaires en (interne) opleidelingen te begeleiden.
Jouw nieuwe collega’s van de behandelteams op Eikenstaete wachten al op je. Met jou als verpleegkundige zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het verzorgen en begeleiden van ouderen boven de 60 jaar met psychiatrische problematiek. Deze patiënten zijn blijvend afhankelijk van klinische behandelingen en zijn in de derde of vierde levensfase. Onderdeel van het aanbod is een klinische afdeling voor patiënten met een Complexe Ernstige Psychiatrische Aandoening (EPA) voor wie langdurende klinische zorg noodzakelijk is. In gebouw Eikenstaete beschikken we daarnaast over een palliatieve unit waar we palliatieve zorg bieden aan mensen met een psychiatrische aandoening die ten gevolge van een ongeneeslijke ziekte in laatste fase van hun leven zijn. Ook werken we samen met De Voorde, een TBS kliniek (onderdeel van de Van der Hoeven kliniek) op het terrein van Zon & Schild.

De teams kenmerken zich door enthousiasme en betrokkenheid en zijn allen mbo en/of hbo opgeleid. We zijn als teams betrokken bij elkaar, de cliënten en hun naasten. In overleg met betrokken disciplines maken we plannen en afspraken die gericht zijn op het behouden en bevorderen van de levenskwaliteit van de individuele patiënt. Door regelmatig te evalueren en gebruik te maken van feedback dragen we samen zorg voor het optimaliseren van op maat gesneden en vriendelijke behandeling. Ook werken we met leerlingen en stagiaires mbo-v en hbo-v. Humor houdt het werken leuk en we zijn het gewend om open en duidelijk met elkaar te communiceren. Als onderdeel van het vaste team draai je alle diensten binnen de 24-uurszorg. 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Ook kun je als verpleegkundige bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.996,- en € 3.396,- (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 24 - 36 uur per week. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, een aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent een enthousiaste verpleegkundige met een open houding waardoor je makkelijk contact maakt met patiënten en collega's. Uiteraard heb je affiniteit met ouderen, je werkt immers in een omgeving waar multi-problematiek bij ouderen de boventoon voert. Daarnaast ben je bekend met de herstel ondersteunende visie en belevingsgerichte zorg, zodat je optimaal kunt aansluiten bij de behoeften van oudere patiënten en hen de best passende zorg kunt bieden. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de patiënt altijd vooropstelt. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde mbo- of hbo-opleiding tot verpleegkundige.
 • een bijbehorende BIG-registratie.
 • bij voorkeur ervaring in de zorg voor ouderen.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild ligt in een goed bereikbare en bosrijke omgeving aan de rand van Amersfoort. Wij bieden een breed behandelaanbod aan patiënten met sterk uiteenlopende ziektebeelden en zorgbehoeften. Wij bieden zowel acute als langdurige zorg, wij kennen open en gesloten afdelingen en afdelingen voor zowel volwassenenpsychiatrie als ouderenpsychiatrie. 

De resultaatverantwoordelijke zorgeenheid Eemland ontfermt zich over een breed werkgebied. Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte patiëntenzorg centraal staat. Samenwerking, optimalisatie en innovatie vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als verpleegkundige op de plek waar het er écht toe doet, versterk GGz Centraal in Amersfoort.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Lisette Versteeg (teamleider bedrijfsvoering) via +31 620909949. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
 
Lees meer
Solliciteren vóór: 22-06-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge
Inge

Recruitment Coördinator