Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Alle klinisch opgenomen patiënten op onze locatie Zon & Schild. Door het opzetten, ontwikkelen en bieden van activiteiten en leefstijlprogramma’s help je deze patiënten bij hun herstel. Je levert daarbij een actieve bijdrage aan de verdere inhoudelijke vormgeving van de behandeling, activiteitenbegeleiding en het herstelgericht werken vanuit onze visie op Actief Herstel. 
Kortom, je bent er als ggz-agoog/activiteiten begeleider door:
 • (in huiselijke sfeer) sportieve en creatieve dagactiviteiten te organiseren, gericht op leefstijl en herstel.
 • gerichte trainingen te geven, individueel en in groepsverband.
 • begeleiding te bieden tijdens de activiteiten.
 • een luisterend oor te bieden.
 • mee te denken over nieuwe trainingen en activiteiten programma’s en deze uit te werken.
Jouw nieuwe collega’s van de afdeling dagactiviteiten wachten al op je. Met jou als ggz-agoog/activiteiten begeleider zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het behandelen van ouderen en volwassenen met ernstige psychiatrische problematiek. Je werkt in een heel divers team dat bestaat uit activiteitenbegeleiders, trainers, ervaringsdeskundigen, herstelwerkers en stagiairs. Het aanbod richt zich op meerdere facetten van leefstijl en herstel. Alle klinieken op Zon & Schild streven ernaar om in de nabije toekomst herstelgericht werken centraal te stellen. Jouw aandeel in deze transitie wordt zeer gewaardeerd. Je zult werkzaam zijn vanuit gebouw de Gildenhof, voor een deel binnen de klinieken maar ook buiten op het terrein, in de sportzaal in het psychomotorisch centrum (PMC) of eventueel buiten het terrein van Zon & Schild.
 
Hoe je het team het beste kunt omschrijven? Open, divers, actief en gastvrij en er heerst een gedreven maar informele sfeer. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als ggz-agoog/activiteiten begeleider bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.996,- en € 3.396,- (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 28 tot 32 uur per week voor een jaar.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent enthousiast en neemt anderen daarin mee. Nieuwe activiteiten maak je tot een succes door met passie over het activiteitenprogramma te spreken, dit uit te dragen en daarmee jouw patiënten te motiveren. Uiteraard ligt jouw interesse bij leefstijl, sport en bewegen en vind je gemakkelijk je weg binnen onze organisatie. Het zelfstandig voorbereiden en geven van activiteiten is voor jou vanzelfsprekend. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding tot ggz-agoog, of een afgeronde hbo-opleiding Social Work /SPH met registratie ggz-agoog. 
 • bij voorkeur relevante werkervaring met herstelgericht werken.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild ligt in een goed bereikbare en bosrijke omgeving aan de rand van Amersfoort. Wij bieden een breed behandelaanbod aan patiënten met sterk uiteenlopende ziektebeelden en zorgbehoeften. Wij bieden zowel acute als langdurige zorg, wij kennen open en gesloten afdelingen en afdelingen voor zowel volwassenenpsychiatrie als ouderenpsychiatrie. 

De resultaatverantwoordelijke zorgeenheid Eemland ontfermt zich over een breed werkgebied. Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte patiëntenzorg centraal staat. Samenwerking, optimalisatie en innovatie vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in op de plek waar het er écht toe doet, versterk GGz Centraal in Amersfoort.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Birgit Klein (teamleider dagactiviteiten en herstelactiviteiten) via +31 683496222 of met Hennie Montijn (ervaringsdeskundige en coördinator herstel) via +31 650497208. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Lees meer
Solliciteren vóór: 08-06-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge
Inge

Recruitment Coördinator