Regio: Hilversum
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor ons team 24 uurs acuut volwassenen / open setting in Hilversum zoeken wij een nieuwe collega. De Rembrandthof in Hilversum biedt zorg in ambulante hulverlening, deeltijdbehandelingen en klinische opname. Onder het laatstgenoemde valt de afdeling 24 uurs acuut / open setting. Hier wordt kortdurend hulp geboden aan personen vanaf 18 jaar. 

Binnen deze klinische setting worden patiënten kortdurend opgenomen met een breed scala aan problematiek/ziektebeelden. De doelgroep die wij bedienen zijn patiënten die doorstromen vanuit de HIC, of een korte crisisopname nodig hebben vanuit de crisisdienst/IHT of één van de andere behandelprogramma's. Hierbij kan je denken aan het FACT (Flexible Assertive Community Treatment), de programma's persoonlijkheidsstoornissen of stemming en angststoornissen e.d. De opnames hebben als doel crisisinterventie, diagnostiek of resocialisatie.     
 
De afdeling bestaat uit in totaal 11 patiënten. Doordat het korte opnames betreft is het een dynamische afdeling, met een snelle wisseling van patiënten. Patiënten komen en gaan waardoor het belangrijk is dat er een goede afstemming is met de andere klinieken en behandelprogramma's. Er wordt nauw samengewerkt met het IHT team en de HIC afdeling. Wij staan 24/7 klaar voor onze patiënten, en samen met je collega's draai je mee in wisseldiensten. 
 
Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Betrokken, hecht en stabiel, er is weinig verloop en je kan op elkaar rekenen. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als verpleegkundige bij GGz Centraal rekenen op:
  • een bruto maandsalaris tussen € 1.996,- en € 3.396,- (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur. Indien je in het bezit zijn van een hbo diploma wordt je ingeschaald conform schaal 50, op basis van je opleiding en ervaring.
  • een contract voor 24-36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
  • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
  • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
  • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je bent flexibel en alert op de kwaliteit van de geboden zorg. Daarnaast ben je gericht op samenwerking en deelt graag ervaringen en expertise uit met je collega’s. Ook heb je voor deze baan:
  • een afgeronde mbo- (niveau 4) of hbo-opleiding tot verpleegkundige.
  • een bijbehorende BIG-registratie. 
  • ervaring met het werken in een multidisciplinair team.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.
 
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De Rembrandthof in Hilversum. Dit is onze hoofdlocatie in ’t Gooi waar mensen van alle leeftijden met psychiatrische problematiek terecht kunnen voor een breed behandelaanbod. Zowel ambulante en klinische zorg op locatie als specialistische zorg vanuit wijkteams. Ook kunnen doorverwezen patiënten in psychiatrische crisis bij de Rembrandthof terecht bij de 24-uurs psychiatrische crisisdienst.

De regio Gooi- en Vechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Laren en Huizen werken wij samen met zo’n 440 collega’s. Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen geven en gastgericht zijn, kenmerken het kompas dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- en Vechtstreek.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als verpleegkundige op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Hilversum.  

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Marieke de Wilde (teamleider) via +31 6 82608343. Voor vragen over de  sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via  recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 24-05-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie
Jettie

Recruitment Coördinator