Regio: Almere
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Als activiteitenbegeleider ben je aanwezig bij de activiteiten die worden gegeven en begeleid je de patiënten. Voor de patiënten worden allerlei creatieve activiteiten georganiseerd die enerzijds ontspanning geven en anderzijds structuur. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de ontwikkelingen van het activiteitenaanbod en de doorontwikkeling hiervan. Kortom, je bent er als activiteitenbegeleider door:
 • de activiteiten te coördineren en inventariseren die binnen de organisatie worden opgezet en vanuit de behoefte van de patiënten en de organisatie doe je voorstellen voor nieuwe activiteiten.
 • actief mee te werken aan de voorkomende administratie en je bent verantwoordelijk voor jou deel.
 • mee te draaien in wisseldiensten, in de weekenden en avonden bieden wij namelijk  ook activiteiten aan.
Onze HIC te Almere is in ontwikkeling en wij zoeken dan ook iemand die het leuk vindt om samen te zoeken naar nieuwe mogelijkheden en die op te zetten. Samen met het team vorm je een warme plek waar mensen naar toe kunnen komen, waar naar hen wordt geluisterd en, waar mogelijk en nodig, herstel en eigen kracht wordt ingezet. Dat betekent dat we op zoek gaan naar wat voor de cliënt werkt en het versterken van diens competenties. Wij geloven in “samenredzaamheid”.
Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Enthousiast, toegankelijk en innovatief. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart. 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als activiteitenbegeleider bij GGz Centraal rekenen op:  
 • een bruto maandsalaris tussen €1.996,- en € 3.101,- (CAO GGZ, functiegroep 40) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 32-36 uur per week voor een jaar. Bij wederzijdse enthousiasme verlengen we dit graag naar een contract voor onbepaalde tijd.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Een referentiecheck kan onderdeel zijn van de procedure. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je hebt een flexibele- en klantgerichte instelling en je kan anderen motiveren. Daarnaast ben je tactvol en weet je de juiste snaar te raken zodat patiënten aan de activiteiten deel gaan nemen.
 • een afgeronde vakgerichte opleiding (SPW, SPH, Creatieve Therapie of Agogiek)
  op MBO 4 of HBO niveau.
 • ervaring in een vergelijkbare functie binnen de GGZ.
 • groepsprocessen kunnen herkennen en aansturen.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen we door strategisch te verbinden, te blijven innoveren en als collega’s op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek?  De Meregaard in Almere, onze grootste locatie in Flevoland. In een ruim opgezette omgeving dichtbij het centrum van Almere kunnen mensen van alle leeftijden met psychiatrische problematiek hier terecht voor een breed behandelaanbod. Jij en je collega’s leveren zorg vanuit gebiedsteams, specialistische teams en/of klinieken. Ook kunnen patiënten in psychiatrische crisis bij de Meregaard terecht bij de kliniek voor 24-uurs acute psychiatrie.
 
De regio Flevoland ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zes gemeenten. Vanuit onze locaties in Almere, Lelystad, Emmeloord en Dronten werken wij samen met ruim 325 collega’s. Flevoland is in beweging, stilstand is achteruitgang. Herstelgerichte patiëntenzorg, waarbij er zo maximaal mogelijk ambulant wordt gewerkt, kenmerkt de visie en aanpak binnen de regio. Evenals ons motto ‘behandelen doen wij samen’, waarbij de patiënt en zijn naasten centraal staan en intensief wordt samengewerkt met lokale netwerkpartners. Focus op eigen regie en autonomie, ruimte om te pionieren en multidisciplinaire samenwerking vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.  
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als activiteitenbegeleider op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Almere. 

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Edwin Douma(teamleider bedrijfsvoering) via telefoonnummer +31682321671.Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 
 
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 31-05-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie
Jettie

Recruitment Coördinator