Regio: Hilversum
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Stagiairs
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Ben jij masterstudent psychologie en ben je op zoek naar een uitdagende stage in de specialistische GGz? GGz Centraal biedt een stageplek in het multidisciplinaire team van de afdeling Jongvolwassenen bestaande uit onder andere psychiaters, (GZ) psychologen en vaktherapeuten.

Tijdens deze stage ga je op allerlei manieren aan de slag met de jongvolwassenproblematiek:
 • je bent de coördinator van een diagnostiekdag
 • je neemt op de diagnostiekdag de ontwikkelingsanamnese af
 • je bent betrokken bij intakes
 • je kunt toewerken naar het geven van individuele behandelingen
 • je draait mee in een dynamisch en enthousiast team
 • en je hebt de gelegenheid om kennis te maken met verschillende behandelvormen

Verder leer je door middel van administratieve taken goede verslaglegging en besteed je ook tijd aan het verzamelen van onderzoeksdata.

Naast je werkzaamheden bij afdeling Jongvolwassenen werk je één dag per week op de afdeling Psychodiagnostiek met het afnemen van intelligentieonderzoek, neuropsychologisch onderzoek en persoonlijkheidsonderzoek.

Je kunt bij ons je Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD) halen.  
Lees meer

Wij zorgen voor jou

De duur van de stage is  7 maanden (start in maart of september). Je werkuren zijn van 08:30-17:00 uur, 4 dagen per week.

Ter ondersteuning krijg je wekelijks werkbegeleiding van een basispsycholoog en elke drie weken supervisie van een ervaren GZ-psycholoog.

Tijdens je stageperiode ontvang je een stagevergoeding conform de CAO GGZ. GGz Centraal werkt met een eigen stageovereenkomst, deze staat naast een eventuele stageovereenkomst vanuit je opleiding.

Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is een vast onderdeel van onze referentiecheck. Deze zal worden vergoed.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Wat zoeken wij? 
 • masterstudent klinische psychologie aan de Universiteit Utrecht of Universiteit van Amsterdam
 • affiniteit met de doelgroep Jongvolwassenen (18-26)
 • proactieve en zelfstandige werkhouding
 • goede timemanagement  
  De stageplek is uitdagend en kan veel van je vragen. Daarom zijn wij op zoek naar iemand die goed op zichzelf en zijn/haar eigen grenzen kan letten.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

De regio Gooi- en Vechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Laren en Huizen werken wij samen met zo’n 440 collega’s. Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen geven en gastgericht zijn, kenmerken het kompas dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- en Vechtstreek.
Lees meer

Versterk ons

Ben je enthousiast? Je solliciteert via onderstaande link door het uploaden van de motivatiebrief en cv. De sluitingsdatum van deze vacature is 15 mei 2022.

Heb je inhoudelijke vragen over deze stage. Neem contact op met Tessa Vuister via t.vuister@ggzcentraal.nl
Met andere vragen kun je terecht bij stagebureau@ggzcentraal.nl.

In week 22 vinden de sollicitatiegesprekken plaats.
Lees meer
Solliciteren vóór: 16-05-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.