Regio: Hilversum
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Stagiairs
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Ben jij masterstudent psychologie en ben je op zoek naar een uitdagende stage in de specialistische GGz? GGz Centraal biedt een stageplek in het multidisciplinaire team van de afdeling Eetstoornissen bestaande uit onder andere psychiaters, (GZ) psychologen, diëtiste en vaktherapeuten. Het is een prettig, relatief klein team. 
 
Taken van een stagiaire bestaan uit intakegesprekken (eerst meekijken en notuleren, vervolgens zelf afnemen), notuleren bij diagnostiekdagen, notuleren bij de teamvergadering, meekijken bij groepstherapie en op termijn meekijken bij individuele behandelingen. Daarvan kunnen soms onderdelen van de behandeling onder supervisie zelfstandig worden gegeven, maar er is gezien de korte duur van de stage geen mogelijkheid tot volledige zelfstandige behandelingen. 
 
Bij deze stage kan de BAPD behaald worden, door een samenwerking met de afdeling psychodiagnostiek.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

De duur van de stage is  7 maanden (start in maart of september). Je werkuren zijn van 08:30-17:00 uur, 4 dagen per week – vaste vrije dag vrijdag.

Ter ondersteuning krijg je wekelijks werkbegeleiding van een basispsycholoog en elke drie weken supervisie van een ervaren GZ-psycholoog.

Tijdens je stageperiode ontvang je een stagevergoeding conform de CAO GGZ. GGz Centraal werkt met een eigen stageovereenkomst, deze staat naast een eventuele stageovereenkomst vanuit je opleiding.

Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is een vast onderdeel van onze referentiecheck. Deze zal worden vergoed.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Wat zoeken wij? 
  • masterstudent klinische psychologie aan de Universiteit Utrecht of Universiteit van Amsterdam
  • affiniteit met de doelgroep
  • proactieve en zelfstandige werkhouding
  • goede timemanagement  
  De stageplek is uitdagend en kan veel van je vragen. Daarom zijn wij op zoek naar iemand die goed op zichzelf en zijn/haar eigen grenzen kan letten.  
Lees meer

Met elkaar

De regio Gooi- en Vechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Laren en Huizen werken wij samen met zo’n 440 collega’s. Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen geven en gastgericht zijn, kenmerken het kompas dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- en Vechtstreek.

Binnen de afdeling Eetstoornissen bieden we diagnostiek en behandeling bij mensen met een eetstoornis tussen 17/18 en 65 jaar. We behandelen alleen ambulant en hebben geen deeltijdbehandeling of eetstoornissenkliniek. We zien zowel patiënten met gemiddeld gewicht, als ondergewicht en overgewicht. 

We betrekken zoveel mogelijk het systeem bij de diagnostiek, in de vorm van een diagnostiekdag waarin patienten samen met hun partner en eventueel ouders, kinderen of brussen worden uitgenodigd voor gesprek. 
Ons behandelaanbod bestaat ondermeer uit cognitieve gedragstherapie (individueel en groep), dietistische begeleiding, systeemtherapie en psychotherapie. 

Er is vaak sprake van complexe problematiek, zowel qua somatische klachten als qua psychische co-morbiditeit. Veel voorkomend zijn co-morbide angst- of stemmingsklachten, ASS, PTSS, persoonlijkheidsproblematiek. Vaak hebben we daarvoor duale behandeltrajecten met andere afdelingen.
Lees meer

Versterk ons

Ben je enthousiast? Je solliciteert via onderstaande link door het uploaden van de motivatiebrief en cv. De sluitingsdatum van deze vacature is 15 mei 2022.

In week 22 vinden de sollicitatiegesprekken plaats.
Lees meer
Solliciteren vóór: 16-05-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.