Regio: Hilversum Almere Ermelo Lelystad
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Stagiairs
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor de locaties GGz Centraal Fornhese in Hilversum, Lelystad, Almere en Ermelo zijn wij op zoek naar vier enthousiaste, leergierige master studenten (neuro)psychologie met een grote affiniteit met (neuro)psychologie en kinderen.

De stageperiode loopt van 01 september 2022 tot en met eind juni 2023.

De stage vindt plaats binnen het behandelprogramma 6 tot 18 jaar. Gedurende de stage bieden we je de mogelijkheid om zicht te krijgen op alle facetten van de klinische praktijk in het werk als psycholoog. Zowel met betrekking tot diagnostiek als behandeling. De nadruk in deze stage ligt op het leren (onder supervisie) zelfstandig uitvoeren van diagnostische activiteiten. In het bijzonder psychodiagnostiek, bestaande uit intelligentie onderzoek, neuropsychologisch onderzoek en sociaal emotioneel onderzoek.

Het behalen van de Basisaantekening Psychodiagnostiek behoort dan ook tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie over de instelling kun je onze website bezoeken: https://www.ggzcentraal.nl/.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Tijdens je stageperiode ontvang je een stagevergoeding conform de CAO GGZ. GGz Centraal werkt met een eigen stageovereenkomst, deze staat naast een eventuele stageovereenkomst vanuit je opleiding.

Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is een vast onderdeel van onze referentiecheck. De kosten hiervoor vergoeden we.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Wij zoeken een stevige persoonlijkheid. Ervaring met kinderen en jongeren in psychiatrie is een pre maar geen vereiste. Affiniteit met de doelgroep is vanzelfsprekend wel een vereiste. Je werkt samen met mensen van andere disciplines.
Naast de juiste opleiding:   
  • toon je inzet en neem je initiatief;
  • ben je in staat goed samen te werken;
  • ben je flexibel;
  • kun en durf je te reflecteren op eigen handelen;
  • ben je niet bang om aan te pakken;
  • geef je eigen grenzen aan;
  • druk je je schriftelijke en mondeling goed uit.
Lees meer

Met elkaar

GGz Centraal Fornhese is een kinder- en jeugdpsychiatrie instelling, die aan kinderen en jongeren/jongvolwassenen van 0 tot 18 jaar met (verdenking van) psychiatrische problemen hulp biedt. Om de juiste behandeling te kunnen geven, is het belangrijk dat er goede diagnostiek wordt gedaan. De diagnostiek en behandeling wordt verzorgd door een multidisciplinair team bestaande uit: kinder- en jeugdpsychiater, klinisch (neuro)psycholoog, GZ-psychologen, psychodiagnostisch medewerker, systeemtherapeuten, verpleegkundigen en vaktherapeuten.
Lees meer

Versterk ons

Indien je interesse hebt en je wilt solliciteren, kun je tot uiterlijk donderdag 31 mei 2022 een motivatiebrief en CV aan ons toesturen via de onderstaande link. Je kunt je brief richten aan Julie Bodd en Jaimy Bontje.

In juni 2022  vinden de sollicitatiegesprekken plaats.
Lees meer
Solliciteren vóór: 31-05-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.