Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO/WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Onze patiënten met een psychiatrische of psychosociale aandoening die langdurige ambulante zorg nodig hebben. Met jouw specialisme ben je als regiebehandelaar betrokken bij de behandeling van onze patiënten, draag je zorg voor de integraliteit van het behandelproces en ben je het centrale aanspreekpunt voor alle betrokkenen. Kortom, je bent er als verpleegkundig specialist door:
 • patiënten te begeleiden, behandelen, ondersteunen en continuïteit te bieden.
 • steeds te beoordelen of de behandeling nog voldoende aansluit, de veiligheid van de patiënt is gewaarborgd en of de familie en naasten voldoende betrokken zijn.
 • begeleiding te bieden aan een verpleegkundig specialist in opleiding.
Binnen het ambulante cluster in de regio Eemland is plaats voor verpleegkundig specialisten binnen de diverse programma's waarvoor wij collega’s zoeken die gewaardeerd worden om wie ze zijn en wat ze kunnen. Met professionals zoals jij die vanuit hun eigen specialisme invulling geven aan hun functie én aan samenwerking en kennisdeling.

Zelf maak je de keuze of je wilt werken in een van onze FACT-teams, het Diagnostiek en Vroege Interventie (DVI)-team, of binnen de polikliniek Stemming en Angststoornissen. Combinaties binnen je functie zijn uiteraard ook mogelijk. Heb je een duidelijke visie op de behandeling binnen de diverse onderdelen, dan geven we je graag de gelegenheid om jouw functie in te vullen als teamleider behandelzaken, waarvoor je vier uur per week beschikbaar hebt.

Jouw vele nieuwe collega’s van het ambulante cluster wachten al op je. Met jou als verpleegkundig specialist zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het bieden van de juiste zorg aan onze patiënten op elk moment. Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Collegiaal, betrokken, professioneel en behulpzaam, we helpen elkaar waar nodig. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als verpleegkundig specialist bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.538,- en € 5.553,- (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 24-36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je bent het gewend een voortrekkersrol te vervullen om zo vanuit jouw specialisme mensen mee te krijgen. Uiteraard kan je goed samenwerken en zorg je zo voor verbinding met je directe collega’s en de collega's van de behandelprogramma's in de regio Eemland. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist ggz / een afgeronde Master Advanced Nursing Practice.
 • een bijbehorende BIG-registratie (art.14). 
 • affiniteit met ambulant werken.
 • enige werkervaring in de specialistische ggz.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild in Amersfoort ligt in een goed bereikbare en bosrijke omgeving aan de rand van Amersfoort. Wij bieden een breed behandelaanbod aan patiënten met sterk uiteenlopende ziektebeelden en zorgbehoeften. Wij bieden zowel acute als langdurige zorg, wij kennen open en gesloten afdelingen en afdelingen voor zowel volwassenenpsychiatrie als ouderenpsychiatrie.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als verpleegkundig specialist op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Tjebbo Grijpma (hoofd bedrijfsvoering) via +31 6 23783773, of met Truus van den Brink (psychiater/hoofd behandelzaken) via +31 646046904.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.
Lees meer
Solliciteren vóór: 15-06-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge
Inge

Recruitment Coördinator