Regio: Hilversum
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Cliënten met psychiatrische problematiek. Als ervaringsdeskundige binnen het FACT-team vertaal je het cliëntenperspectief. Je werkt vanuit herstel ondersteunende zorg aan persoonlijk, symptomatisch en maatschappelijk herstel van de cliënten. 

Jouw nieuwe collega’s van het FACT-team in Hilversum wachten al op je. Het FACT-team bestaat uit een gz-psycholoog, psychiater, arts, SPV’en, ambulant verpleegkundigen en IPS-trajectbegeleiders. Als ervaringsdeskundige geef je invulling aan herstelactiviteiten en heb je individueel cliëntencontacten (de herstelactiviteiten zijn bijna altijd in groepsverband om peersupport aan te bieden). Daarnaast bied je als ervaringsdeskundige voor ongeveer 12 uur ondersteuning aan het herstelnetwerk in de regio Gooi en Vechtstreek. Hiermee lever je een grote bijdrage aan de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van herstel en herstelondersteuning zowel in het eigen team als in de regio. De regio beschikt over een actief team van ervaringsdeskundigen en herstelwerkers waarmee je nauw samenwerkt en onder andere ook intervisie mee hebt.

Hoe je het team het beste kunt omschrijven? Gedreven, open en betrokken. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als ervaringsdeskundige herstelnetwerk bij GGz Centraal rekenen op:

  • een bruto maandsalaris tussen € 1.996,- en €3.101,- (CAO GGZ, functiegroep 40) op basis van 36 uur. 
  • een contract voor 32 uur per week voor een jaar (waarvan 20 uur structureel, de overige 12 uur zal na een jaar worden herzien). Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.
  • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
  • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privé balans. 
  • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.


Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.

Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent empathisch en geduldig, je neemt de tijd voor cliënten en biedt een luisterend oor. Daarbij ben je ook proactief, door je eigen ervaringen in een herstelproces binnen de ggz ben je erg gedreven om anderen te ondersteunen. Daarbij neem je initiatieven om de cliënt zo goed mogelijk op weg te helpen. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd vooropstelt. Ook heb je voor deze baan:
  • een diploma ervaringsdeskundige op mbo of hbo-niveau.
  • kennis van de herstelactiviteiten en herstel ondersteunende zorg.
  • een rijbewijs B en een auto.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen we door strategisch te verbinden, te blijven innoveren en als collega’s op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.  

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Fact-team Hilversum. De regio Gooi & Vechtstreek kent in totaal vier FACT-teams. Twee FACT-teams gevestigd in Hilversum, een FACT-team Gooise Meren/Weesp en FACT-team Huizen. De FACT-teams bieden ambulante zorg aan circa 125-200 cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen, in combinatie met problemen op andere levensterreinen (wonen, werken, financiën, sociale relaties en vrijetijdsbesteding). De behandeling vindt bij voorkeur plaats in de eigen leefomgeving, in goed overleg met de patiënt en zijn of haar maatschappelijk steunsysteem. Het FACT-team in Hilversum werkt voor de omgeving Hilversum. Op onze locatie in Hilversum kunnen volwassenen en ouderen terecht voor een FACT behandeling.


De regio Gooi- en Vechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Laren en Huizen werken wij samen met zo’n 440 collega’s. Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen en gastgericht zijn kenmerken het kompas dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- en Vechtstreek.
.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als ervaringsdeskundige herstelnetwerk op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Hilversum. 

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Tamara van Barlingen (teamleider) via 
+31 613749513. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Lees meer
Solliciteren vóór: 28-06-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie
Jettie

Recruitment Coördinator