Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 9
Vakgebied: Verzorgenden
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Cliënten met complexe traumastoornissen als gevolg van vroegkinderlijk chronische traumatisering. Als begeleider in de nacht bewaak jij de rust op de afdeling en bied je begeleiding naar behoefte. Kortom, je bent er als verzorgende door:
 • de rust en veiligheid op de afdeling te waarborgen.
 • vanuit jouw observatie te rapporteren ten behoeve van diagnostiek en behandeling.
 • ondersteunende werkzaamheden uit te voeren voor het socioteam, waaronder administratief werk en medicatie controles.
 • samen te werken in een multidisciplinair team.
Jouw nieuwe collega’s van Transit wachten op je. Met jou als begeleider zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het bieden van behandeling voor volwassenen die lijden aan de gevolgen van vroegkinderlijk traumatisering. In het multidisciplinaire team werk je samen met collega behandelaren en vaktherapeuten (beeldend- en psychomotore therapie). TRTC Transit is een transmuraal traumacentrum en participeert in het Samenwerkingsverband Dissociatieve Stoornissen. Transit maakt sinds 1 januari 2017 deel uit van het Centrum voor (dag)klinische Psychotherapie van GGz Centraal. Dit is een hoogspecialistisch derdelijns centrum voor de curatieve behandeling van ernstige en comorbide problematiek.

Goed om te weten: in dit dienstverband je gaat twee nachten per 14 dagen werken.

Hoe je het team het beste kunt omschrijven? Flexibel, enthousiast en deskundig. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als verzorgende bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.002,- en € 2.944,- (CAO GGZ, functiegroep 35) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 9 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij kan goed zelfstandig werken en bent initiatiefrijk, zodat jij in staat bent om beslissingen te nemen die nodig zijn om de nacht goed te laten verlopen. Daarnaast heb je goede communicatieve vaardigheden, waardoor jij informatie op een goede manier kan overdragen aan jouw collega's. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding Verzorgende IG niveau 3 of een afgeronde opleiding verpleegkundige met BIG-registratie.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Veldwijk in Ermelo. Veldwijk is een begrip in de regio en wordt al sinds 1886 gebruikt als ggz instellingsterrein. Midden in de bossen en opgebouwd uit vele gebouwen en behandellocaties vormt Veldwijk onze grootste locatie. Met de A28 op steenworp afstand en het treinstation van Ermelo op het landgoed zelf is deze locatie goed bereikbaar.

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als verzorgende op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Ermelo. 

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Geke Appelman (teamleider bedrijfsvoering) via +31 613939751. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.  

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.  

Lees meer
Solliciteren vóór: 28-07-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax
Dax

Recruitment Coördinator