Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 28
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Cliënten met uiteenlopende psychiatrische problematiek. Als medewerker psychodiagnostiek ligt het accent van je werkzaamheden op het mede organiseren en uitvoeren van psychodiagnostisch onderzoek. Hiertoe behoren het afnemen, scoren en verslagleggen van psychodiagnostisch onderzoek. Je coördineert de organisatie en planning van de psychodiagnostiek waarbij je het testmateriaal beheert, nieuwe ontwikkelingen implementeert en een actieve bijdrage levert aan kennisdeling. Je hebt een brede inzet in de psychodiagnostiek waarbij het ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek eveneens tot je taken kan behoren.
Kortom, je bent er als medewerker psychodiagnostiek door:
 • het afnemen, scoren en verslagleggen van het psychologisch onderzoek.
 • het afnemen van vragenlijsten in het kader van sociaal-emotioneel onderzoek of persoonlijkheidsonderzoek.
 • het up-to-date houden van het testmateriaal.
 • deel te nemen aan multidisciplinaire overleggen.
 • stagiairs te begeleiden bij testafname.
Jouw nieuwe collega’s van de afdeling psychodiagnostiek wachten al op je. Met jou als medewerker psychodiagnostiek zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het verrichten van psychodiagnostiek onderzoek voor de gehele regio. De afdeling psychodiagnostiek bestaat uit een kernteam met een klinisch psycholoog, gz-psychologen, masterpsychologen en een klinisch neuropsychoog.Teamleden zijn veelal voor een aantal uren verbonden aan de psychodiagnostiek afdeling en daarnaast werkzaam voor een van de behandelprogramma’s binnen GGz Centraal. De afdeling psychodiagnostiek heeft als kerntaak het verrichten van psychodiagnostisch onderzoek voor de gehele regio Eemland en bedient daarmee een zeer diverse groep patiënten. Dat betekent dat het zeer afwisselend en gevarieerd werk is met verschillende leeftijdsklassen en doelgroepen. Daarnaast is er een opleidingstaak en zijn er altijd meerdere psychologen in opleiding tot gz-psycholoog (PIOG) of gz-psychologen in opleiding tot klinisch psycholoog (GIOS) aan de afdeling verbonden. De psychodiagnostiek afdeling heeft een rol in het verzamelen van data voor diverse lopende wetenschappelijke onderzoeken binnen GGz Centraal.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Professioneel, open en betrokken. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als masterpsycholoog bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.265,- en € 3.755,- (CAO GGZ, functiegroep 50) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 24 -28 uur per week voor een jaar.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans. 
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je bent een enthousiaste collega die zelfstandig tests afneemt en terugkoppeling geeft aan cliënten en collega’s. Daarnaast heb je de flexibiliteit om moeiteloos te kunnen schakelen tussen werkzaamheden en cliënten waardoor je goed op je plek bent in ons specialistische team. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb/ben je voor deze baan:
 • een afgeronde hbo opleiding tot medewerker psychodiagnostiek, zoals de opleiding 'psychodiagnostisch werkende' aan de Academie Mens en Arbeid (AMA) of je hebt de differentiatie ‘psychodiagnostisch werkende’ afgerond binnen de hbo opleiding toegepaste psychologie.
 • aantoonbare ervaring en affiniteit met psychodiagnostiek en het werken in de geestelijke gezondheidszorg;
 • gericht op samenwerking, ontwikkeling en innovatie en je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit met de coördinatie van psychodiagnostiek.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild ligt in een goed bereikbare en bosrijke omgeving aan de rand van Amersfoort. Wij bieden een breed behandelaanbod aan patiënten met sterk uiteenlopende ziektebeelden en zorgbehoeften. Wij bieden zowel acute als langdurige zorg, wij kennen open en gesloten afdelingen en afdelingen voor zowel volwassenenpsychiatrie als ouderenpsychiatrie. 

De resultaatverantwoordelijke zorgeenheid Eemland ontfermt zich over een breed werkgebied. Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte transmurale patiëntenzorg in de keten centraal staat. Samenwerking, optimalisatie en innovatie vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap. 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als medewerker psychodiagnostiek op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Gera van den Berg (teamleider bedrijfsvoering) via +31 612971601. Voor vragen over de  sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 23-02-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge
Inge

Recruitment Coördinator