Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 24
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie je er bent? De interne klant, de medewerkers en leidinggevenden van GGz-Centraal. Als hr-medewerker ondersteun je de leidinggevenden bij de uitvoering van personele zaken. De werkzaamheden verricht je vanuit onze locatie in Amersfoort of vanuit huis. Kortom, je bent er als hr-medewerker door:  

 • mutaties te verwerken binnen het personeelsmanagement systeem.
 • arbeidsvoorwaardengesprekken te houden. 
 • te signaleren en te adviseren indien processen en systemen verbeterd kunnen worden. 
 • samen te werken met de leidinggevenden, hr-adviseurs en medewerkers. 
 • vragen vanuit de organisatie zo efficiënt en servicegericht mogelijk te beantwoorden. 

Jouw 20 nieuwe collega’s van het Servicecentrum HR wachten al op je, deze afdeling is onderdeel van het Vakcentrum M&O. Met jou als hr-medewerker zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, eerste aanspreekpunt en vraagbaak zijn voor alle hr-vragen van 2.800 medewerkers en leidinggevenden. Je werkt op termijn grotendeels vanuit huis en in Amersfoort is een flexplek beschikbaar om gezamenlijk met de collega hr-medewerkers te kunnen werken. Ook kun je, in verband met vakantie(s) of waarneming, ingezet worden in andere regio’s of vakcentra. De middelen om thuis te werken, een laptop en een mobiele telefoon, worden door ons gefaciliteerd. 
 
Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Hard werkend, leuke sfeer en betrokken. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart. 

Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als hr-medewerker bij GGz Centraal rekenen op:  

 • een bruto maandsalaris tussen € 1.996,- en € 3.396,- (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 22 - 24 uur per week voor een jaar. 
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.   
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.  

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.  

Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent flexibel en je kunt snel schakelen, want je gemiddelde werkdag wordt gekenmerkt door hectiek en dynamiek. Daarnaast beschik je ook over goede communicatieve gespreks- en onderhandelingsvaardigheden, dit in verband met het voeren van arbeidsvoorwaarden gesprekken en het verstrekken van informatie aan onze medewerkers. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan:    

 • een afgeronde mbo niveau 4 of hbo opleiding richting HR/P&O of administratief.  
 • minimaal een jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
 • gedegen kennis van en interesse in arbeidsrechtelijke en CAO zaken. 
 • aantoonbare ervaring in het werken met diverse applicaties zoals: YouForce (RAET), AFAS (vanaf 2023 gaat GGz Centraal werken met AFAS) en Microsoft Office 365.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild in Amersfoort. Op deze groene locatie vind je meerdere behandellocaties en gebouwen. Met de A28 op steenworp afstand is deze locatie goed bereikbaar. Momenteel werken we zo veel mogelijk thuis, dit zal ook voor jou gelden.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als hr-medewerker op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.    

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Anja van der Veen +31 623208314 (interim afdelingshoofd Servicecentrum HR) via. Voor vragen over de sollicitatieprocedure  kun je terecht bij  Recruitment  via  recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.   

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.  

Lees meer
Solliciteren vóór: 17-02-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax Teunissen