Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 24
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent?  Voor volwassenen en ouderen met diverse psychiatrische hulpvragen. Samen met een psycholoog, psychodiagnostisch werkenden, het hoofd psychodiagnostiek en veel P-opleidelingen heb je grote rol in het doen van psychologisch onderzoek voor onze patiënten. Vanuit ons specialisme en expertise in psychologisch onderzoek ondersteunen wij de teams bij complexe casussen. Kortom, je bent er als gz-psycholoog door:
 • psychologisch onderzoek te organiseren en uit te voeren.
 • data en scores te verzamelen en de uitkomsten vast te leggen.
 • te ondersteunen bij lopende wetenschappelijk onderzoeken.
 • opleidelingen te begeleiden en superviseren.
 • de afdeling mee te helpen ontwikkelen en innoveren.
Jouw nieuwe collega’s van het team psychologisch onderzoek wachten al op je. Met jou als gz-psycholoog zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, psychologisch onderzoek doen. We werken vanuit Ermelo en bedienen de hele regio met alle afdelingen en cliëntpopulaties van 18+. Dat betekent dat het zeer afwisselend en gevarieerd werk is met verschillende leeftijdsklassen en doelgroepen. Daarnaast heeft de afdeling een belangrijke opleidingstaak vanwege het feit dat er altijd meerdere psychologen in opleiding tot gz-psycholoog (PIOG) of gz-psychologen in opleiding tot klinisch psycholoog (GIOS) aan de afdeling zijn verbonden. De afdeling psychodiagnostiek heeft ook een rol in het verzamelen van data voor diverse lopende wetenschappelijke onderzoeken binnen GGz Centraal.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Nieuwsgierig, hard werkend en met humor. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.

 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. We zien wie je bent en wat je kan. Ook kun je als gz-psycholoog bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.538,- en € 5.553,- (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 16-24 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.  
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent gericht op samenwerking om met het team tot het beste resultaat te komen. Daarbij ben je ook initiatiefrijk in nieuwe ontwikkelingen, zodat wij als afdeling blijven groeien in onze kennis en expertise. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding tot gz-psycholoog.
 • een bijbehorende BIG-registratie. 
 • aantoonbare werkervaring met psychodiagnostiek in de geestelijke gezondheidszorg.
 • kennis en ervaring met neuropsychologisch onderzoek.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Veldwijk in Ermelo. Veldwijk is een begrip in de regio en wordt al sinds 1886 gebruikt als ggz instellingsterrein. Midden in de bossen en opgebouwd uit vele gebouwen en behandellocaties vormt Veldwijk onze grootste locatie. Met de A28 op steenworp afstand en het treinstation van Ermelo op het landgoed zelf is deze locatie goed bereikbaar.  

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als gz-psycholoog op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Ermelo.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Milan van Diermen via telefoonnummer +316 22852017. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 02-06-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax
Dax

Recruitment Coördinator