Regio: Amersfoort Ermelo
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Als systeem- /netwerkbeheerder zorg jij voor een up-to-date werkplek voor onze medewerkers. Je werkt aan Windows distributies en de verdere levenscyclus daarvan, daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheer van systemen, updaten van componenten (drivers etc.) en uitrollen van security patches. Het daarbij blijven voldoen aan beveiligingseisen, evenals het bieden van een goed functioneel platform voor onze gebruikers en alle applicaties is hiervan een belangrijk onderdeel. Op dit moment werken wij aan de migratie van ons datacenter naar Microsoft Azure. De volgende stap is het moderniseren van onze werkplekomgeving. Jij als ambitieuze systeembeheerder levert hieraan een belangrijke bijdrage.

Jouw collega's van de afdeling ICT, die het totale beheer (onderhoud en exploitatie) van de ICT infrastructuur verzorgt, wachten al op je. De afdeling bestaat uit de teams service en beheer (het team waarbinnen jij werkt) en het team digitaal en innovatie, met daarnaast nog een kleine club staf. We zijn een belangrijke spil in het mogelijk maken van werken en behandelen. Zo zorgen we onder andere voor een snel en veilig netwerk, faciliteren we op het gebied van hard- en software (mobiele telefoons, laptops, applicaties, etc.), geven we trainingen, zijn we sparringpartner bij innovatieve ideeën en kan er ook voor vragen over online behandelen bij ons worden aangeklopt.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Professioneel en oplossingsgericht, gecombineerd met een flinke dosis humor. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.

Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen en functie-inhoud. We zien wie je bent en wat je kan. Ook kun je als systeem-/netwerkbeheerder bij GGz Centraal rekenen op:

  • een bruto maandsalaris tussen € 2.607,- en € 4.218,- (CAO GGZ, functiegroep 55) op basis van 36 uur.
  • een contract voor 36 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.
  • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
  • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
  • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.

Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent servicegericht en houdt van de uitdagingen die een steeds veranderende ICT omgeving met zich meebrengt. Daarnaast beschik je over uitstekend analytisch denkvermogen, zie je wat beter kan en zet je jouw kennis en ervaring graag in bij het optimaliseren van systemen en onze afdeling. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan:

  • bij voorkeur ca. 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Heb je deze ervaring nog niet maar herken jij je wel in deze vacature, ook dan nodigen we je van harte uit te solliciteren.
  • een relevante mbo-/hbo-opleiding en minimaal hbo werk- en denkniveau.
  • up-to-date kennis van modern management.
  • kennis van en ervaring met werkplek hardware, Windows 10, Windows Server, Microsoft SCCM Current Branch en/of endpoint manager.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek is deels thuis, deels op locatie Veldwijk in Ermelo en soms ook op een van onze andere locaties. Te zijner tijd zullen al onze ondersteunende diensten hun basis vinden op onze locatie in Amersfoort. Zowel de locatie in Ermelo als die in Amersfoort is met de auto en het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als systeem-/netwerkbeheerder op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Ermelo en onze diverse andere locaties.

Wil je eerst meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Mark van den Berg (Teamleider - ICT Service & Beheer) via +31 610960233. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 23-02-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge
Inge

Recruitment Coördinator