Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 18
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Volwassenen en jongeren met een autisme spectrumstoornis. Tijdens de nachten zorg jij voor de juiste begeleiding. De diensten zijn divers en wisselend qua intensiviteit. We handelen vanuit de visie dat de nacht is om te slapen en dat de cliënt zoveel als mogelijk zelf doet. Kortom, je bent er als verpleegkundige nachtdienst door:
 • zelfstandig de nachtdienst te draaien en rondes te maken over de afdeling,
 • als onderdeel van het multidisciplinaire team van de kliniek mee te denken over de verdere invulling van het behandelprogramma.
 • in te spelen op onverwachte situaties, elke nacht is weer anders.
Jouw nieuwe collega’s van Emerhese Jeugd en Emerhese Volwassenen wachten al op je. Met jou als verpleegkundige nachtdienst zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, zorg bieden aan patiënten met een autisme spectrumstoornis. Emerhese klinieken, Jeugd en Volwassenen zijn op zoek naar vaste nachtdienst begeleiders die op beide locaties ingezet kunnen worden. Emerhese biedt klinische behandeling aan jongeren tussen de 16-23 jaar, en volwassenen met een autisme spectrumstoornis. Er kan sprake zijn van co morbiditeit waardoor de complexiteit van zorg wisselend kan zijn. De klinieken van Emerhese bevinden zich op het terrein van Zon & Schild.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Een enthousiast multidisciplinair team die met volle kracht vooruit gaat, veel inspiratie heeft om te vernieuwen, te bouwen en veel kansen ziet. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als verpleegkundige nachtdienst bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.996,- en € 3.101,- (CAO GGZ, functiegroep 40) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 18 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent zelfstandig, tijdens de nachtdiensten moet je zelf beslissingen kunnen nemen. Uiteraard ben je ook gericht op samenwerken en ben je betrokken bij de ontwikkeling van het team. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde mbo opleiding tot verpleegkundige.
 • een bijbehorende BIG-registratie. 
 • werkervaring in de psychiatrie, bij voorkeur met patiënten met een autisme spectrumstoornissen.
 • een actieve werkhouding.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild wordt sinds de jaren 30 gebruikt als instellingsterrein voor de geestelijke gezondheidszorg en is een van onze grootste locaties. Op het omvangrijke groene landgoed vind je meerdere behandellocaties en gebouwen. Met de A28 op steenworp afstand is deze locatie goed bereikbaar.

Emerhese is ons expertisecentrum voor autisme spectrumstoornissen bij (jong) volwassenen. Vanuit onze locaties in Amersfoort en Almere werken wij samen met zo’n 50 collega’s. Emerhese staat voor een hoge mate van professionaliteit en expertise. Zowel in de directe zorg als in de visie op werkgeverschap. Eigen initiatief, kennisdeling en constructieve samenwerking kenmerkt de collegiale manier van werken.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als verpleegkundige nachtdienst op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.  

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Gerben de Graaff (teamleider) via +31 613763445. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 10-03-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax Teunissen
Dax Teunissen

Recruitment Coördinator