Regio: Almere Lelystad Ermelo
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Jouw werkzaamheden zijn gericht op de naleving van juridische procedures, het bewaken van de kwaliteit, en het geven van informatie op de vele verzoeken die er liggen. Als secretarieel medewerker is dit waar jij voor zorgt. Op jou kunnen we rekenen als het gaat om: 
 • het verwerken van inkomende en uitgaande Wvggz stukken. 
 • fungeren als aanspreekpunt voor rechtbank en Openbaar Ministerie. 
 • het signaleren op afloop van de juridische status en de controle op volledigheid en tijdigheid van het aanleveren van stukken. 
 • het coördineren van zittingen. 
Met 8 andere professionals vorm je het team secretariaat Wet verplichte zorg. Met jou als secretarieel medewerker zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het bewaken van en toezien op het volgen van de administratieve procedures en richtlijnen bij de schriftelijk vastlegging en verspreiding van gegevens. Getoetst moet worden of deze gegevens worden toegepast conform de daaraan gestelde eisen door de wet- en regelgeving op het gebied van de verplichte zorg.  

Binnen de organisatie werk je samen met 8 andere collega's van de secretariaten in onze 4 regio's, met behandelaren, psychiaters en onze geneesheer-directeuren. Extern werk je samen met de rechtbank/het Openbaar Ministerie. De Wvggz (Wet verplichte ggz) loopt als een rode draad door je werkzaamheden die enerzijds planmatig zijn en anderzijds een beroep doen op het continu stellen van prioriteiten in een sterk veranderende omgeving. 

De secretariaten Wet verplichte zorg (Wvggz) in de regio's maken onderdeel uit van het Bureau Verplichte Zorg (BVZ) dat ondersteunend is aan de behandelorganisatie en aan het college geneesheer-directeuren. De secretariaten bevinden zich in diverse regio's. Jij komt deels te werken op de vestigingen Almere/Lelystad en in de toekomst (eind 2022) ook de Veluwe. In overleg is thuiswerken mogelijk.  

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Behulpzaam en sociaal. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart. 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud en woon-werkafstand. Ook kun je als secretarieel medewerker bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.996,- en € 3.396,- (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 24 - 32 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.  
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, een aanvullende reiskosten vergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent nauwkeurig, zodat je structuur kunt aanbrengen in veel uiteenlopende werkzaamheden. Uiteraard ben je ook communicatief sterk, zodat je de verschillende mensen die je spreekt netjes te woord staat en in alle situaties vriendelijk blijft. Je bent flexibel omdat je voor meerdere locaties ingezet kunt worden. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij wilt bijdragen aan de allerbeste zorg, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding op mbo/mbo+ niveau, bij voorkeur met specialisatie op medisch administratief gebied, secretarieel en/of sociaal juridische dienstverlening. 
 • werkervaring bij een (medisch) juridisch secretariaat. 
 • basiskennis van de Wvggz en ervaring op een Wvggz secretariaat is een pre (of de bereidheid je daarin te verdiepen).
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als secretarieel medewerker op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Flevoland en de Veluwe.

We ontvangen graag jouw sollicitatie met cv én een motivatiebrief Je kunt deze beide documenten toevoegen aan het sollicitatieformulier voor deze vacature.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Leanne Dihne (teamleider secretariaat Wvggz) via +31 682466201. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 02-02-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge van Gent
Inge van Gent

Recruitment Coördinator