Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 0
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Als (medisch) pedicure draag je bij aan de het welbevinden van psychiatrische patiënten. Binnen onze organisatie werk je in jouw functie op zzp basis. Het is een zelfstandige baan waarin je veel contact maakt met onze doelgroep en waarbij op een natuurlijke wijze communiceren belangrijk is.

Binnen het Centrum voor Ouderen in Ermelo ga je de voeten van ongeveer 30 klinische patiënten behandelen. In de praktijk betekent dit dat je voor een deel de voetverzorging van oudere patiënten die dat niet meer zelf kunnen verzorgt. En voor een deel voetverzorging op medische indicatie (veelal diabetes) verzorgt. 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Je kunt als zelfstandig (medisch)pedicure rekenen op:
  • een overeenkomst van diensten die wij met jou als ZZP-er aangaan.
  • continu werkzaamheden voor ongeveer 30 cliënten.
  • facturering per behandeling.
Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Voor deze baan heb jij:
  • een afgeronde diploma medisch pedicure.
  • affiniteit me de doelgroep.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Het Centrum voor Ouderen op landgoed Veldwijk te Ermelo. Veldwijk is een begrip in de regio en wordt al sinds de jaren 30 gebruikt als ggz instellingsterrein. Midden in de bossen en opgebouwd uit vele gebouwen en behandellocaties vormt Veldwijk onze grootste locatie. Met de A28 op steenworp afstand en het treinstation van Ermelo op het landgoed zelf is deze locatie goed bereikbaar.

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Fokke Post (hoofd bedrijfsvoering) via +31 630302907. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we de geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Lees meer
Solliciteren vóór: 03-03-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax Teunissen
Dax Teunissen

Recruitment Coördinator