Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Het bewaken van de werking en inrichting van meerdere applicaties, zoals ValueCare en Karify, waarvan het zorginformatiesysteem USER de belangrijkste is. Als functioneel applicatiebeheerder is dit waar jij voor zorgt. Op jou kunnen we rekenen als het gaat om:
 • onderzoek, analyse, beoordeling en oplossing van tweede en derde lijns vragen en problemen. 
 • het autoriseren van eindgebruikers.
 • uitvoering geven aan controles voor het juiste gebruik van applicaties en processen.
 • het inrichten, testen en verbeteren van de applicaties, werkprocessen/procedures en het incidentbeheer.
 • de coördinatie van het test- en installatieproces van nieuwe releases van USER.
Goed om te weten: de functie is geschikt voor zowel juniors als mediors. Van een medior verwachten we gedegen kennis en ervaring van USER en de andere zorgapplicaties.

Met jou als functioneel beheerder zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk zorgen voor goedwerkende en ingerichte applicaties met als doel zo tevreden mogelijke gebruikers. Bij de afdeling zorgadministratie werken 16 collega’s in twee teams: Het team functioneel beheer en het team facturatie & registratie. De afdeling werkt aan het optimaliseren van de processen, rekening houdend met wet- en regelgeving. Met 5 andere professionals vorm je het team functioneel beheer.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Open, collegiaal, met een vleugje humor. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als functioneel applicatiebeheerder bij GGz Centraal rekenen op:  

 • een bruto maandsalaris tussen € 2.265,- en € 3.755,- (CAO GGZ, functiegroep 50) op basis van 36 uur. De uiteindelijke inschaling vindt plaats op basis van achtergrond en ervaring.
 • een contract voor 32 - 36 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand. 
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.   
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.  

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.  

Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent flexibel, waardoor je makkelijk kunt schakelen tussen de vragen over applicaties die elke dag ontstaan. Uiteraard ben je ook communicatief vaardig, waardoor je goed kunt communiceren met gebruikers, leveranciers en de collega’s binnen jouw team. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan:
 • minimaal hbo werk- en denkniveau en minimaal een mbo-opleiding in het aandachtsgebied informatieverwerking of functioneel beheer.
 • kennis van het zorginformatiesysteem USER, ValueCare en de administratieve organisatie binnen een zorginstelling.
 • praktijkervaring met functioneel beheer binnen de zorg is een pre.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild in Amersfoort. Op deze groene locatie vind je meerdere behandellocaties en gebouwen. Met de A28 op steenworp afstand is deze locatie goed bereikbaar. Momenteel werken we zo veel mogelijk thuis, dit zal ook voor jou gelden.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als functioneel applicatiebeheerder op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Marleen Woudenberg-van Steeg (hoofd zorgadministratie) via +31 610547053. Voor vragen over de  sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 30-03-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge
Inge

Recruitment Coördinator