Regio: Almere
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Jij maakt deel uit van het projectteam in de ontwikkeling van digitale zorgvernieuwingen als onderdeel van de behandeling. Eigen regie en cliëntparticipatie staan daarin centraal. Jij ondersteunt het projectteam in de dagelijkse en wekelijkse taken zoals het maken en verspreiden van promotiemateriaal, bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek, administratieve werkzaamheden en het beheren van de helpdesks van de ontwikkelde applicaties. Jij bent de ondersteuning van het projectteam omdat jij:
 • het aanspreekpunt bent voor alle gebruikers van de app SAM en het STAPP platform.
 • de logistiek en de planning van het projectteam en onderzoek helpt bijhouden.
 • enthousiast wordt van het maken en verspreiden van promotiemateriaal.
Jouw 5 collega’s van het projectteam wachten al op je. Met jou als projectassistent zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk het onderhouden en verder vormgeven van allerlei digitale zorgvernieuwingen.

Om de stress van mensen met een autismespectrumstoornis en andere psychiatrische aandoeningen beter onder controle te krijgen hebben wij apps ontwikkeld. SAM (stress autism mate) voor mensen met een autismespectrum en een STAPP (stresssignaleringsapplicatie) platform voor mensen met andere psychiatrische aandoeningen.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Jong, enthousiast en volop in ontwikkeling op het gebied van nieuwe ideeën in de zorg. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. Wil je meer weten over de app SAM? Klik hier voor een video of bezoek onze website www.stressautismmate.nl.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als projectassistent bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.996,- en € 3.101,- (CAO GGZ, functiegroep 40) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 28-36 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand. 
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent flexibel, creatief en communicatief sterk, zowel binnen het projectteam als daarbuiten. Je bent assertief en kunt jezelf redden maar je bent ook in staat om gericht taken uit te voeren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde mbo niveau 4 (met relevante ervaring) of hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting communicatie (overleg hierin is mogelijk).
 • goede communicatieve vaardigheden (digitaal en telefonisch) in woord en schrift.
 • goede beheersing van de Nederlandse taal (beheersing van de Engelse taal is een pré).
 • de wil om digitalisering in de zorg verder vorm te geven en hier een bijdrage aan te leveren.
 • ervaring met website- en/of social mediabeheer is een pré.
 • affiniteit met de doelgroep autismespectrumstoornis en andere psychiatrische beelden (ervaring is een pré).
 • uitstekende beheersing van Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint).
 • ervaring met projectmatig werken en een proactieve/zelfstandige houding.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier. Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei.

Jouw nieuwe werkplek? Het projectteam heeft een hybride, flexibele opstelling waarbij wordt gewisseld tussen werken vanuit huis en op locatie voor gezamenlijke werkzaamheden bij Emerhese in Almere. 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als projectassistent op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Almere.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Jamie Hoefakker + 316 20419765. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 27-01-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax Teunissen
Dax Teunissen

Recruitment Coördinator