Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten Psychiaters
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Patiënten met stemming en angststoornissen. In multidisciplinair teamverband zorg jij voor (psycho)diagnostiek en het geven van groeps-, trauma- en individuele behandelingen. Kortom, je bent er als regiebehandelaar en teamleider behandelzaken door:
 • behandelingsplannen op te stellen.
 • intakes met nieuwe patiënten te doen.
 • de behandeling van patiënten uit te voeren en te coördineren.
 • groeps-, trauma- en individuele behandeling te geven aan patiënten.
Naast jouw taken als behandelaar ben je voor 4 uur per week teamleider behandelzaken van de polikliniek en de deeltijdbehandeling stemming- en angststoornissen (SAS). In deze uren besteed je aandacht aan het team door overleggen te voeren, te ondersteunen waar nodig is en de voortgang te bewaken. Je trekt samen op met jouw duo-partner teamleider bedrijfsvoering om de zorg verder te optimaliseren. 

Jouw nieuwe collega’s van het team wachten al op je. Met jou als teamleider behandelzaken zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, vanuit onze polikliniek specialistische zorg bieden aan patiënten met een stemming- of angststoornis. We zijn een hecht en innovatief team en werken in een bijzonder goede sfeer intensief met elkaar samen. Tot jouw directe collega's kun je in ieder geval rekenen onze psychiaters, basis-, gz- en klinisch psychologen, psychotherapeuten, verpleegkundig specialisten, spv, sociotherapeuten en een aantal opleidelingen.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Professioneel, open en betrokken. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk.
Ook kun je als teamleider behandelzaken bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep afhankelijk van jouw ervaring.
 • een combinatie functie van behandelaar (gz-psycholoog, klinisch psycholoog of psychiater) en teamleider; 
 • een contract voor 32-36 uur per week, waarvan 4 uur voor het uitvoeren van je teamleider werkzaamheden. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is mogelijk onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent sterk in samenwerken. Dit laat je zien door collega’s te informeren, op te zoeken en ideeën uit te wisselen. Als teamleider behandelzaken is het belangrijk dat je een duidelijke visie hebt ten aanzien van het behandelprogramma en de ontwikkeling hiervan. Jij bent iemand die graag verantwoordelijkheid draagt en knopen kan doorhakken wanneer dit nodig is. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan: 
 • een afgeronde opleiding tot klinisch psycholoog, gz-psycholoog of psychiater.
 • een bijbehorende BIG-registratie.
 • interesse en deskundigheid in diagnostiek, onderzoek en behandelmogelijkheden binnen de specialistische ggz.
 • ervaring met het aansturen van professionals op behandelinhoudelijk of projectmatig gebied.
 • kennis van de ggz en de wet- en regelgeving.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild ligt in een goed bereikbare en bosrijke omgeving aan de rand van Amersfoort. Wij bieden een breed behandelaanbod aan patiënten met sterk uiteenlopende ziektebeelden en zorgbehoeften. Wij bieden zowel acute als langdurige zorg, wij kennen open en gesloten afdelingen en afdelingen voor zowel volwassenenpsychiatrie als ouderenpsychiatrie. 

De resultaatverantwoordelijke zorgeenheid Eemland ontfermt zich over een breed werkgebied. Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte patiëntenzorg centraal staat. Samenwerking, optimalisatie en innovatie vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als teamleider behandelzaken op de plek waar het er écht toe doet, versterk GGz Centraal in Amersfoort.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Annelies Rooiman (teamleider bedrijfsvoering) via +31 612853052. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Lees meer
Solliciteren vóór: 23-02-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge van Gent
Inge van Gent

Recruitment Coördinator