Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 12
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: VMBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Voor de cliënten die woonachtig zijn op diverse locaties, in Ermelo. Als medewerker huishouding ben je werkzaam in de verschillende gebouwen/afdelingen op het terrein. Je zorgt ervoor dat afdelingen schoon zijn en verricht licht administratieve taken, zoals het verwerken van bestellingen van voeding en linnen.
Kortom, je bent er als medewerker huishouding door: 
 
 • dagelijks af te stemmen met je collega wat er moet gebeuren.
 • de verschillende gebouwen schoon te houden volgens de daarvoor opgestelde hygiëne voorschriften. 
 • huishoudelijke taken op te pakken, zoals schoonmaken en de was.
 • lichte administratieve taken op te pakken.

Jouw nieuwe collega’s van het vak centrum facilitair bedrijf & vastgoedbeheer wachten al op je. Onze afdeling huishouding is gespecialiseerd in schoonmaakonderhoud binnen de geestelijk gezondheidszorg. Met jou als medewerker huishouding zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het leveren van schoonmaakdiensten en servicetaken aan de zorgafdelingen.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Hard werkend, open en eerlijk. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als medewerker huishouding bij GGz Centraal rekenen op: 
 
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.608,- en €2.265,- (CAO GGZ, functiegroep 15) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 12 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand. 
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent empathisch en assertief. Je laat je dan ook niet zomaar uit het veld slaan bij een onverwachte situatie en kan hier op een passende manier mee omgaan. Daarbij ben je ook behulpzaam en een harde werker. Je bent hierdoor een prettige collega en je haalt veel voldoening uit een fijne en ordelijke leefomgeving voor de cliënt. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt. Ook heb je voor deze baan: 
 • aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de zorg.
 • een afgeronde basisopleiding schoonmaak (SVS) is een pré.
 • goede beheersing van de Nederlandse taal en goede sociale vaardigheden.
 • computer ervaring (basis).
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Veldwijk is een begrip in de regio en wordt al sinds 1886 gebruikt als ggz instellingsterrein. Midden in de bossen en opgebouwd uit vele gebouwen en behandellocaties vormt Veldwijk onze grootste locatie. Met de A28 op steenworp afstand en het treinstation van Ermelo op het landgoed zelf is deze locatie goed bereikbaar. 

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als medewerker huishouding op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Ermelo.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel met Andria Douwma- Kok  (Teamleider facilitair bedrijf) via +31 657397635. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 18-01-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie Harrewijn