Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Gepassioneerde teams die het contact met en de zorg voor patiënten leuker weten te maken én een sfeer weten te creëren waarin iemand zich weer gehoord voelt, openheid ervaart en mensen ontmoet die erin geloven dat het anders kan. Als teamleider bedrijfsvoering van deze teams zorg je niet alleen voor een adequate bedrijfsvoering maar draag je daarnaast actief bij aan de verdere ontwikkeling van de teams en de afdeling intensieve psychiatrie. Kortom, je bent er als teamleider bedrijfsvoering door:
 • de performance van het team te optimaliseren en zorg te dragen voor uitvoering van het jaarplan/managementcontract.
 • het personeelsbeleid uit te voeren en de juiste caseload (grootte en inhoud) te bepalen.
 • verbeteringen in de kwaliteit van de geboden zorg te initiëren en te realiseren.
 • in- en externe contacten met belanghebbende partijen in het werkveld te onderhouden.
Met jouw collega professionals werk je samen in de teams binnen intensieve psychiatrie, zelfstandige teams met een mix aan medewerkers en functies. Deze multidisciplinaire teams, onder meer bestaande uit een psychiater, gz-psycholoog, ANIOS en het verpleegkundig team, bieden gezamenlijk de expertise die de patiënt nodig heeft. Met jou als teamleider bedrijfsvoering zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het bieden van zorg aan patiënten met ernstige psychiatrische aandoeningen (EPA). 

Intensieve Psychiatrie, onderdeel van het cluster kliniek in de regio Eemland, is een klinische afdeling die zich bevindt binnen het gebouw Kastanjehof. De afdeling bestaat uit twee open en twee gesloten groepen. Binnen deze afdeling verblijven volwassenen met complexe psychiatrische problematiek die langere tijd intensieve behandeling nodig hebben. Naast psychiatrische problematiek is er soms sprake van middelengebruik. De afdeling heeft 40 bedden, waarvan 20 gesloten en 20 open. Er wordt gewerkt volgens de ART methodiek, gericht op actief herstel in en van de triade. 

Hoe je onze teams het beste kunt omschrijven? Deskundig, professioneel en betrokken. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als teamleider bedrijfsvoering bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.026,- en € 4.717,- (CAO GGZ, functiegroep 60) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 32 - 36 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand. 
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je hebt een sterke persoonlijkheid waardoor je vastberaden gestelde doelen kunt bereiken en energiek en met empathie mensen kunt enthousiasmeren. Daarnaast bezit je de juiste vaardigheden om vertrouwen te wekken en te motiveren, je bent in staat om anderen actief mee te laten denken over de verdere professionalisering van de afdeling en hun persoonlijke ontwikkeling. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van bedrijfsvoering of management in de zorg.
 • post-hbo werk- en denkniveau.
 • aantoonbare meerjarige ervaring als teamleider in een vergelijkbare functie.
 • affiniteit met, en bij voorkeur ervaring in, het werken in de (geestelijke) gezondheidszorg.
 • kennis van ontwikkelingen, financiering, wet- en regelgeving binnen de ggz.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild ligt in een goed bereikbare en bosrijke omgeving aan de rand van Amersfoort. Wij bieden een breed behandelaanbod aan patiënten met sterk uiteenlopende ziektebeelden en zorgbehoeften. Wij bieden zowel acute als langdurige zorg, wij kennen open en gesloten afdelingen en afdelingen voor zowel volwassenenpsychiatrie als ouderenpsychiatrie. 

De resultaatverantwoordelijke zorgeenheid Eemland ontfermt zich over een breed werkgebied. Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte patiëntenzorg centraal staat. Samenwerking, optimalisatie en innovatie vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap. 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als teamleider bedrijfsvoering op de plek waar het er écht toe doet, versterk GGz Centraal in Amersfoort.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Peter Versteeg (hoofd bedrijfsvoering) via + 31 623288946. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 26-01-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge van Gent
Inge van Gent

Recruitment Coördinator