Regio: Amersfoort Ermelo
Aantal uren per week: 28
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Door administratieve processen nauwkeuring in te richten en service te bieden aan de behandelaren en het management van Fornhese  & Emerhese enerzijds en de kinderen, ouders, volwassenen en verwijzers anderzijds weet jij de medische administratie op de juiste manier in te zetten. Je ontvangt leiding van het  hoofd registratie en administratie die verantwoordelijk is voor medische administratie van de RVZE als geheel.

Ook geef je leiding aan jouw collega's van de medische administratie. Op jou kunnen we rekenen als het gaat om:
 • leidinggeven aan het medisch administratieve team op de locaties in Amersfoort en Ermelo.
 • de verantwoordelijkheid dragen voor de administratieve processen die voortvloeien uit de Administratieve Organisatie & Interne Controle (AO/IC). 
 • de behandelorganisatie te ondersteunen daar waar nodig.
 • een nauwe samenwerking te hebben met behandelaren en de collega’s van Beleidsontwikkeling en Verantwoording van Zorg (BVZ) en de zorgadministratie.
 • regio overstijgend nauw samen te werken met de teamleider medische administratie Gooi & Vechtstreek en Flevoland.

Met 15 andere professionals vorm je het team van de medische administratie. Met jou als teamleider zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, de behandelorganisatie administratief ondersteunen. Het secretariaat vormt de spil binnen de regio en daarmee heeft jouw team een belangrijke rol in de primaire processen, de productieregistratie, beschikkingen en verdere ondersteuning aan de behandelorganisatie op verschillende manieren. Tevens is het secretariaat het visitekaartje van de regio naar onze cliënten.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Professioneel, autonoom en bevlogen. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud en woon-werkafstand. We zien wie je bent en wat je kan. Ook kun je als teamleider medische administratie bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.607,- en € 4.218,- (CAO GGZ, functiegroep 55) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 28 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand. 
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent gericht op samenwerken zowel binnen je eigen team als binnen de rest van de organisatie. Uiteraard ben je ook iemand die oog heeft voor jouw teamleden om zo de ontwikkeling van ieder individu te stimuleren. Jij bent sociaal vaardig, initiatiefrijk en beschikt over een professionele en servicegerichte houding. Je vervult immers een spilfunctie in de organisatie en binnen jouw team. Ook sta je stevig in je schoenen, zodat je tegengestelde belangen op goede wijze weet te behartigen. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij wilt bijdragen aan de allerbeste zorg, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een relevante opleiding op hbo+ niveau en aantoonbare leidinggevende ervaring.
 • kennis en inzicht in organisatieprocessen
 • actuele kennis van en ervaring met een elektronisch patiëntendossier (USER, Karify, waarbij een actuele kennis van User Alta een pré is).
 • actuele kennis van relevante regelgeving ter zake van de jeugdwet, Zvw en Wlz.
 • analytisch denkvermogen en affiniteit met administratieve processen.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als teamleider medische administratie op de plek waar het er écht toe doet.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Jeroen van Nieuw Amerongen (hoofd registratie en administratie) via +31 613675561 of Fedda Gravenberch (teamleider medische administratie) via +31 612486146. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 
Lees meer
Solliciteren vóór: 27-01-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax Teunissen
Dax Teunissen

Recruitment Coördinator