Regio: Hilversum
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Psychiaters
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Als hoofd behandelzaken ben je verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van behandeling en zorg binnen het cluster Zorgopschaling. Dit cluster omvat het IHT, crisisdienst en acute kliniek in Hilversum en de afdeling Neuropsychiatrie & Verslaving in Laren.

Inhoud
Je vervuld een actieve rol om de zorg binnen de acute psychiatrie door te ontwikkelen en te implementeren, volgens actuele richtlijnen en met optimale inzet van de beschikbare middelen. Daarnaast draag je bij aan de organisatie van een zo optimaal mogelijke in-, door- en uitstroom van cliënten. In deze leidingevende functie stimuleer je medewerkers om samen te werken en verantwoordelijkheid te nemen, zowel onderling als met andere betrokkenen. Je bent verantwoordelijk voor de vorming van visie, met betrekking tot dit cluster en onze regio, en voor de uitvoering hiervan.
Als psychiater verricht je patiëntgebonden werkzaamheden binnen het cluster (16-20 uur), klinisch of ambulant, zoals het doen van beoordelingen en intakes. Je hebt een fair aandeel in de bereikbaarheidsdiensten (binnen een pool van 18 psychiaters) voor de regio Gooi en Vechtstreek.

Samenwerking
Samen met het management van onze twee andere clusters en de directie vorm je het regionaal management team. Vanuit jouw functie ben je een actief lid van het regionaal MT en mede verantwoordelijk voor de resultaten van de regio, in goede samenwerking en afstemming met alle onderdelen van de regio en van GGz Centraal. Met het hoofd bedrijfsvoering, die verantwoordelijk is voor de personele, financiële en facilitaire aspecten, werk je nauw samen. In deze duale rol zijn jullie integraal verantwoordelijk voor de inhoud van de patiëntenzorg en een gezonde bedrijfsvoering. Vanuit jouw positie zoek je ook actief de samenwerking op met de relevante netwerkpartners.


Wij komen graag met jou in contact. Face to face met een kop koffie erbij, telefonisch, via beeldbellen of gewoon even snel via LinkedIn. Laten we kijken of jouw ambities en overtuigingen matchen met onze verwachtingen en mogelijkheden.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op jouw ontwikkelwensen, functie-inhoud en woon-werkafstand. Ook kun je als psychiater bij GGz Centraal rekenen op:
 

 • een salaris conform de CAO GGZ en de AMS regeling van GGz Centraal met bijbehorende eindejaarsuitkering en pensioenregeling.  
 • een contract voor 16 - 36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract. Een contract van meer dan 36 uur is bespreekbaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of extra verlof.
 • 8 uur per week bij een fulltime dienstverband tijd kunnen investeren in een onderwerp dat je na aan het hart ligt. Denk aan het doen van onderzoek, een expertrol nemen op een speciaal deelgebied (bv. bipolaire stoornissen) voor de gehele regio, etc.
 • goed onderling contact in de psychiatergroep. Er zijn korte lijnen, de psychiaters worden betrokken bij beleidsontwikkelingen en er is een vaste psychiatermiddag eens per 6 weken.


Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.

Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je bent vanzelfsprekend een BIG-geregistreerde psychiater en de gespecialiseerde ggz is voor jou bekend terrein. Ook ben/heb je:
 
 • ervaring als leidingevende en zet jij jouw expertise in als behandelaar, door met complexe, acute behandelproblematiek bezig te zijn.
 • van nature iemand die het voortouw neemt en tegelijkertijd weet te motiveren en verbinden. Multidisciplinair werken past bij jouw visie op de huidige psychiatrie.
 • een aanpak die gekenmerkt wordt door de inzet van eigenheid, expertise en inventiviteit.
 • iemand die beleidsmatige aspecten praktisch benadert, zoals het mede ontwikkelen en implementeren van nieuwe concepten in samenwerking met collega’s, medewerkers en netwerkpartners.
 • een enthousiaste en stevige professional die het behandelproces adequaat initieert en begeleidt.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

De regio Gooi- en Vechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Laren en Huizen werken wij samen met zo’n 440 collega’s. Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen geven en gastgericht zijn, kenmerken het kompas  dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- en Vechtstreek. 
Lees meer

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? Neem contact op met Oswald Bloemen (directeur behandelzaken) via telefoonnummer 035-6557411, of mail naar o.bloemen@ggzcentraal.nl. Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met Recruitment via 088 1340 415 of recruitment@ggzcentraal.nl.

Tip: ga naar de LinkedIn bedrijfspagina van GGz Centraal en ontdek met welke collega’s je al gelinkt bent of wilt linken. Ook zij staan jou graag te woord.
Lees meer
Solliciteren vóór: 01-02-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie Harrewijn
Jettie Harrewijn

Recruitment Coördinator