Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 24
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 tot 18 jaar met psychiatrische problematiek en hun gezin. Door het bieden van behandeling aan het kind/de jongere en de gezinsleden in de thuissituatie zorg je ervoor dat de gezinsleden positiever met elkaar kunnen samenleven. Kortom, je bent er als ambulant psychiatrisch gezinsbehandelaar door: 

 • behandeling in de thuissituatie te bieden en zo het (psycho)sociaal welbevinden en de zelfredzaamheid van het kind te bevorderen.  
 • het bieden van behandeling aan de gezinsleden om een andere, meer passende benadering/aanpak van het kind te initiëren.
 • ondersteuning in de thuissituatie te bieden en inzicht te geven in de psychiatrische problematiek van het kind/ de jongere. 
 • vanuit een multidisciplinair team mee te denken over het behandeltraject en hier een rol in te vervullen.
 

Samen met je collega’s vorm je het multidisciplinaire team van Fornhese kinder- en jeugdpsychiatrie in Ermelo. Met jou als ambulant psychiatrisch gezinsbehandelaar  zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk psychische en psychiatrische behandeling bieden aan kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar in de thuissituatie. We vormen dit team met veel verschillende disciplines, waarbij alle disciplines een permanente plek hebben, zowel in de diagnostiek als de behandeling.

Naast de ambulante behandeling is op de locatie in Ermelo een polikliniek en een deeltijdbehandeling gevestigd. De deeltijd voor jongeren van 12-18 jaar is in ons poliklinisch gebouw gehuisvest, de kinderdeeltijd van 6-12 jaar is gevestigd in het behandelhuis in Nunspeet. Zowel binnen de poliklinische als deeltijdbehandelingen staat het gezin centraal en zijn we gewend systemisch te behandelen.

Hoe je het team het beste kunt omschrijven? Gemotiveerd, enthousiast en onderzoekend naar kansen en mogelijkheden. Het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.  
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun
je als ambulant psychiatrisch gezinsbehandelaar bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.265,- en € 3.755,- (CAO GGZ, functiegroep 50) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 24 uur per week voor de periode van 10 maanden. Bij wederzijds enthousiasme gaan we in gesprek over de mogelijkheden voor een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
 

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent in staat om snel te kunnen schakelen en het overzicht te bewaren wanneer de hectiek van de situatie daarom vraagt. Daarbij ben je ook zelfstandig en initiatiefrijk, zodat je in een korte tijd belangrijke beslissingen kunt nemen. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt. Ook heb je voor deze baan: 
 • een passende afgeronde hbo opleiding aangevuld met een IAG of PPG opleiding en BIG of SKJ registratie.
 • minimaal 2 jaar werkervaring als opvoedkundig begeleider, verpleegkundige of sociotherapeut in een ambulant werkveld en met kinderen/jongeren.
 • ervaring met systeemgericht werken.
 • in het bezit van rijbewijs B en eigen auto.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Fornhese, Horsterweg in Ermelo. Op deze locatie zijn verschillende behandelingen mogelijk. Denk aan wekelijkse of 2-wekelijkse gesprekken of een andere vorm van therapie, thuisbegeleiding, deeltijd- of ambulante behandeling. De focus ligt op het verminderen van de klachten én het ondersteunen van de omgeving. Ouders en/of verzorgers worden actief betrokken bij de behandeling.  

Fornhese biedt specialistische kinder- en jeugd ggz voor kinderen van 0 tot 18 jaar en hun naastbetrokkenen. Vanuit verschillende locaties en samen met ruim 325 collega’s en netwerkpartners ontfermt Fornhese zich over het totale werkgebied van GGz Centraal. Fornhese staat voor een hoge mate van professionaliteit en expertise. Zowel in de directe zorg als in de visie op werkgeverschap. Eigen initiatief, kennisdeling en constructieve samenwerking kenmerkt de collegiale manier van werken.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als ambulant psychiatrisch gezinsbehandelaar op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Ermelo.   

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Lammie Fien (coördinator polikliniek) via +31 623683326. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.  

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.  

Lees meer
Solliciteren vóór: 27-01-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax Teunissen
Dax Teunissen

Recruitment Coördinator