Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Kinderen en jeugdigen van 0-18 jaar. In het crisisteam Amersfoort/Ermelo word jij ingeschakeld in acute situaties waarbij directe zorg en deëscalatie nodig is voor de veiligheid van kind en gezin. Daarnaast ondersteun je kinderen en hun gezin in onze kliniek in Almere. Kortom, je bent er als gezins- en systeemtherapeut door:
  • bij te dragen aan diagnostiek en de behandeling van kinderen/jongeren en hun gezinnen in de acute zorg.
  • in complexe en acute crisis situaties in te spelen op veiligheid en stabilitiet voor kind en gezin met een mogelijke opname als gevolg.
Jouw nieuwe collega’s van het crisisteam wachten al op je. Met jou als gezins- en systeemtherapeut zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het gezin en de problematiek vanuit meerdere perspectieven bekijken.In het multidisciplinaire team werk je intensief samen met de klinisch psychologen, gz-psychologen, orthopedagogen, vaktherapeuten (beeldend- en psychomotore therapie), de psychotherapeut, de speltherapeut, de sociotherapeuten van de deeltijdbehandelingen en de psychiater. 

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Flexibel, analytisch en samenwerkinggericht. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.

 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als gezins- en systeemtherapeut bij GGz Centraal rekenen op:
  • een bruto maandsalaris tussen € 3.026,- en €  4.717,- (CAO GGZ, functiegroep 60) op basis van 36 uur.
  • een contract voor 32 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
  • een eindejaarsuitkering en  een goede pensioenregeling.
  • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
  • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent flexibel en initiatiefrijk zodat jij adequaat kan inspelen op complexe casussen en crisissen bij jongeren van 6-18 jaar. Met jouw passie voor kinder- en jeugdpsychiatrie ben jij ambitieus en enthousiast om jezelf en het team verder te ontwikkelen binnen het vakgebied. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
  • afgeronde opleiding en registratie (NVRG) tot systeemtherapeut. 
  • ervaring en affiniteit met kinder- en jeugdpsychiatrie.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Afwisselen op de locaties van Fornhese in Amersfoort, Ermelo en af toe in Almere.

Fornhese biedt specialistische kinder- en jeugd ggz voor kinderen van 0 tot 18 jaar en hun naastbetrokkenen. In de regio Amersfoort doet Fornhese middels twee netwerken 6-18 jaar mee in de transitie van de jeugdzorg (BSA jeugdhulp). Vanuit deze netwerken biedt Fornhese diagnostiek en behandeling t.b.v. de BSA gebiedsteams. Vanuit verschillende locaties en samen met ruim 325 collega’s en netwerkpartners ontfermt Fornhese zich over het totale werkgebied van GGz Centraal. Fornhese staat voor een hoge mate van professionaliteit en expertise. Zowel in de directe zorg als in de visie op werkgeverschap. Eigen initiatief, kennisdeling en constructieve samenwerking kenmerkt de collegiale manier van werken. 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als gezins- en systeemtherapeut op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.

Wil je eerst meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Cor Anneveldt (hoofd bedrijfsvoering) via +31 622591227. Informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl. Of neem contact op met Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of +31 881340 415.

Let op: als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 20-01-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax Teunissen
Dax Teunissen

Recruitment Coördinator