Regio: Almere
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Jongeren in de leeftijd van voornamelijk 12 tot 18 jaar met complexe psychiatrische problematiek. In de kliniek hebben we een transmuraal kortdurend specialistisch aanbod zoals acute opnames, diagnostiek en kortdurende behandeling. De behandeling is systeemgericht met als doel de situatie van kind en gezin zo snel mogelijk te stabiliseren. Kortom, je bent er als behandelcoördinator door:
 • te fungeren als eerste aanspreekpunt voor verwijzers en toe te zien op het juiste inhoudelijke en procedurele verloop van zorgtrajecten.
 • een regisserende rol te vervullen bij de aanmelding, coördinatie en opname - en ontslaggesprekken.
 • de kwaliteit en voortgang van behandelingen te bewaken.
 • vanuit multidisciplinaire samenwerking de activiteiten te faciliteren.
 • samen met de psychiater of klinisch psycholoog verantwoordelijkheid te dragen voor de inhoud van het behandelplan.
 • op indicatie kortdurende behandelingen als farmacotherapie en CGT uit te voeren.
   

Jouw nieuwe collega’s van de kliniek wachten al op je. Met jou als behandelcoördinator zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, de opname zo kort en efficiënt mogelijk laten verlopen en een goede overgang naar ambulante zorg te borgen. Daarnaast coördineer je de zorg in overleg met externe betrokkenen, zoals bijvoorbeeld scholen en andere zorgaanbieders.

Binnen het multidisciplinair team werk je nauw samen met andere behandelaren waaronder GZ-psychologen, systeemtherapeut, kinder- en jeugdpsychiaters en klinisch psycholoog. Je neemt deel aan het multidisciplinair overleg. Als behandelcoördinator werk je daarnaast nauw samen met de verpleegkundige- en sociotherapeutische teams, waarbij je samen uitvoering geeft aan de behandeling en het gewenste therapeutische klimaat.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Deskundig, open en collegiaal. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart. 

Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. We zien wie je bent en wat je kan. Ook kun je als verpleegkundig specialist bij GGz Centraal rekenen op: 

 • een bruto maandsalaris tussen € 3.538, - en € 5.553, - (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 32 - 36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 

 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 

Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent innovatief ingesteld, zodat jij binnen het team een voorstrekkersrol kan vervullen in de toepassing van nieuwe ontwikkelingen. Je bent flexibel en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Daarnaast ben je een verbinder, en weet jij op die manier alle de beschikbare kennis en ervaring aan elkaar te koppelen. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist ggz. 
 • een bijbehorende BIG-registratie.
 • relevante werkervaring met behandelcoördinerende taken of het aansturen van behandelteams.
 • ervaring in de kinder- en jeugdpsychiatrie is een pré.


 
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Fornhese locatie Almere. Op deze locatie zijn verschillende behandelingen mogelijk, zoals klinische-, deeltijd- en ambulante behandeling. De focus ligt op het verminderen van de klachten én het ondersteunen van de omgeving. Ouders en/of verzorgers worden actief betrokken bij de behandeling.  

Fornhese biedt specialistische kinder- en jeugd ggz voor kinderen van 0 tot 18 jaar en hun naastbetrokkenen. Vanuit verschillende locaties en samen met ruim 325 collega’s en netwerkpartners ontfermt Fornhese zich over het totale werkgebied van GGz Centraal. Fornhese staat voor een hoge mate van professionaliteit en expertise. Zowel in de directe zorg als in de visie op werkgeverschap. Eigen initiatief, kennisdeling en constructieve samenwerking kenmerkt de collegiale manier van werken.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als behandelcoördinator op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Almere.   

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Cor Anneveldt (hoofd bedrijfsvoering) via +31 622591227 of Margreet van Lookeren Campagne (hoofd behandelprogramma) via +31 623192050. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.  

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.  

Lees meer
Solliciteren vóór: 27-01-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax Teunissen
Dax Teunissen

Recruitment Coördinator