Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 24
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: MBO HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Zorgen dat de ondernemingsraadcommissies (ORc’s) optimaal worden ondersteund. Daar ga én sta jij voor. Als ambtelijk secretaris bied jij de ORc’s secretariële en beleidsmatige ondersteuning. Niet alleen op coördinerend en organisatorisch vlak sta je hen bij. Ook zoek je zaken uit of geef je advies op het gebied van naleving van wetten, procedures en afspraken rondom de medezeggenschap.
 
Voor drie van de vijf regionale ondernemingsraadcommissies ga jij als ambtelijk secretaris werken. Namelijk voor regio Flevoland, regio Eemland en Fornhese/Emerhese (Kind & Jeugd). Om de medezeggenschap voor alle organisatieonderdelen goed te kunnen behartigen hebben wij voor ieder onderdeel een ORc ingesteld. Deze medezeggenschapsorganen hebben een strategische rol in de regio en worden vroegtijdig betrokken worden bij veranderingen en ontwikkelingen. De ondernemingsraad (OR), ORc’s en management gaan met elkaar in gesprek over een breed palet aan onderwerpen, zoals de resultaten van de organisatie en het welbevinden van medewerkers. Medewerkers worden zo betrokken bij veranderingen op de werkvloer en hebben meer mogelijkheden om direct invloed uit te oefenen.
 
Je bent er als ambtelijk secretaris door:
 • adviezen, instemmingszaken en initiatiefvoorstellen voor te bereiden en op te stellen.
 • een belangrijke spil te zijn in de agendavoering en beleidsvoorbereiding. Dat doe je samen met de voorzitter en vicevoorzitter van de betreffende ORc.
 • bijeenkomsten en vergaderingen te organiseren. Je zorgt daarnaast voor verslaglegging, ziet toe op naleving van actiepunten en verzorgt correspondentie.
 • relevante gegevens en informatie te verzamelen en actuele ontwikkelingen op het gebied van de medezeggenschap bij te houden en voor te leggen aan de leden. 
 • verkiezingen voor te bereiden en ondersteuning te bieden bij de uitvoering daarvan.
 • het digitale archief en het intranet in te richten en te beheren.
Samen met twee collega secretarissen vorm je een team. Tijdens vakanties of calamiteiten nemen jullie van elkaar de noodzakelijke werkzaamheden over. Daar ben je collega’s voor. Uiteraard werk je ook veel samen met de OR en ORc leden. De voorzitters en vicevoorzitters van de ORc’s sturen je functioneel aan. Onze bestuurssecretaris is jouw hiërarchisch leidinggevende. Met jou als ambtelijk secretaris zijn we nóg sterker in wat we doen, het behartigen van de belangen van zowel medewerkers als organisatie. 
 
Jouw nieuwe werkplek in Amersfoort is met de A28 op steenworp afstand goed bereikbaar. Daarnaast ben je regelmatig te vinden op andere locaties en werk je natuurlijk in deze tijd zoveel mogelijk vanuit huis. 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud en woon-werkafstand. Ook kun je als ambtelijk secretaris  bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.996,- en € 3.396,- (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 24 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.  
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, een aanvullende reiskosten vergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent een kei in plannen en organiseren en je denkt altijd een paar stappen vooruit. Vanuit jouw expertise en servicegericht handelen bied je passende ondersteuning aan de leden van de ORc. 
Met tact, professionaliteit en diplomatieke assertiviteit weet je uiteenlopende belangen positief te kanaliseren. Maatschappelijke ontwikkelingen en arbeidssituaties hebben je interesse.
 
Ook heb je voor deze baan:
 • up-to date vakkennis van wettelijke regelingen op het gebied van medezeggenschap, arbeidsrecht en Arbowet.
 • mbo/hbo werk- en denkniveau. We hechten veel waarde aan jouw motivatie voor het werken in deze functie.
 • een leergang in ambtelijke ondersteuning is een pre.
 • uitstekende digitale en communicatieve vaardigheden en ervaring in het werken met Office 365.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als ambtelijk secretaris en werk vanuit jouw expertisegebied mee aan de beste kwaliteit van zorg.

Graag ontvangen we jouw sollicitatie, mét motivatiebrief en cv, via onze werkenbijggzcentraal website.

Wil je eerst meer informatie over de vacature? Bel of app dan met José Baeten (ambtelijk secretaris OR(c)) via +31 622467196 of j.baeten@ggzcentraal.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op maandag 20 december 2021 of maandag 24 januari 2022. We verzoeken je hiermee alvast rekening te houden.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 13-12-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge van Gent
Inge van Gent

Recruitment Coördinator