Regio: Hilversum
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Je bent als masterpsycholoog werkzaam zijn binnen ons team Persoonlijkheidsstoornissen, je werklocatie is de kliniek De Rembrandthof in Hilversum. Met jouw ervaring neem je actief deel in het diagnostisch traject van patiënten binnen het behandelprogramma persoonlijkheidsstoornissen. Kortom, je bent er als basispsycholoog door:
 
 • samen met een regiebehandelaar intakes te houden met patiënten.
 • behandelingen uit te voeren, onder begeleiding van een regiebehandelaar.
 • indien nodig aanvullende diagnostiek te verzorgen.
 • deel te nemen aan diverse multidisciplinaire overleggen.

Met ongeveer 25 andere professionals vorm je het team persoonlijkheidsstoornissen. Met jou als masterpsycholoog zijn we nog sterker in wat we doen. Namelijk, zorg bieden aan patiënten met complexe psychiatrische problematiek. De Rembrandthof biedt kortdurende behandeling aan personen van 18-65 jaar.

Het team implementeert momenteel het diagnostisch– en behandelaanbod volgens GIT-PD methodiek (Guideline Informed Treatment for Personality Disorders). GIT-PD  geeft je de mogelijkheid om intensief contact aan te gaan met de patiënt tijdens de contracteerfase, waardoor hij/zij samen met jou inzicht krijgt in zijn klachten. Hierna loop je hand in hand verder met de patiënt in zijn/haar behandeling en evalueer je de opgestelde behandeldoelen in een multidisciplinair team.  

Hoe je onze afdeling het beste kunt omschrijven? De werkomgeving is groeiende en ontwikkelt zich voortdurend. Hierbij krijg jij de ruimte voor jouw persoonlijke inbreng. Werken binnen onze regio betekent dat je volop jouw innoverend vermogen kunt inzetten, dat de samenwerking met collega’s open en toegankelijk is, dat jouw mening ertoe doet en bijdraagt aan de continue verbetering van onze zorg aan patiënten. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als masterpsycholoog bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.026,- en € 4.218,- (CAO GGZ, functiegroep 60) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 32 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand. 
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privé balans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent communicatief vaardig en samenwerken vind je belangrijk. Dit is een goede basis voor een fijne samenwerking met collega's binnen het multidisciplinaire behandelteam. Uiteraard beschik je over goede plannings- en organisatievaardigheden zodat je de behandelingen zo goed mogelijk vorm kunt geven. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de patiënt altijd voorop stelt. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding tot masterpsycholoog.
 • een LOGO-verklaring (overgangsbepaling tot 1 juli 2022).
 • affiniteit met de ggz, en bij voorkeur met de doelgroep/programma persoonlijkheidsstoornissen.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.
 
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De Rembrandthof in Hilversum. Dit is onze hoofdlocatie in ’t Gooi waar mensen van alle leeftijden met psychiatrische problematiek terecht kunnen voor een breed behandelaanbod. Zowel ambulante en klinische zorg op locatie als specialistische zorg vanuit wijkteams. Ook kunnen doorverwezen patiënten in psychiatrische crisis bij de Rembrandthof terecht bij de 24-uurs psychiatrische crisisdienst. 
 
De regio Gooi- en Vechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Laren en Huizen werken wij samen met zo’n 440 collega’s. Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen geven en gastgericht zijn, kenmerken het kompas dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- en Vechtstreek.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als masterpsycholoog op de plek waar het er toe doet: versterk GGz Centraal in Hilversum.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Marino Koot (hoofd bedrijfsvoering) via +31 613591278. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via  recruitment@ggzcentraal.nl  of via +31 881 340 415. 

Als we de geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 14-12-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie Harrewijn
Jettie Harrewijn

Recruitment Coördinator