Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: MBO HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen. De hulpvragen lopen uiteen van begeleiding in dagstructuur en het opstellen van signaleringsplannen, tot inspelen op acute situaties en gedragsproblematiek van bewoners. Kortom, je bent er als begeleider door:
 • cliënten te helpen hun leefstijl te verbeteren o.a. door het voeren van persoonlijke begeleidingsgesprekken.
 • op afstand het welzijn van cliënten te monitoren en in te spelen op mogelijke problemen.
 • het opstellen van signalerings- en verpleegplannen samen met cliënten.
 • het onderhouden van contacten met familie en naasten.

Jouw 9 nieuwe collega’s van de afdeling langdurige psychiatrie wachten al op je. Met jou als begeleider zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen begeleiden in hun herstel, met als doel het verkrijgen van meer regie en eigen verantwoordelijkheid in leef- en woonsituatie. Dit doe je samen met het team van collega verpleegkundigen en begeleiders. Daarnaast werk je nauw samen met het betrokken multidisciplinaire behandelteam.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Leergierig, enthousiast en divers. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.

Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als begeleider bij GGz Centraal rekenen op:  

 • een bruto maandsalaris tussen € 1996,- en € 3396,- (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur.  
 • een contract voor 24-32 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans. 
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.  

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 

Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent flexibel, zodat je snel kan inspelen op verschillende situaties en binnen het team bereid bent mee te bewegen in veranderingen en verbeteringen van het zorgproces. Daarbij ben je ook transparant en tactvol in je communicatie, waardoor bewoners zich gehoord voelen en geleidelijk aan mee kunnen in de gewenste veranderingen. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt. Ook heb je voor deze baan: 
 • een afgeronde hbo-opleiding Social Work (uitstroomprofiel Zorg) of SPH, of een afgeronde mbo- of hbo-opleiding tot verpleegkundige.
 • een bijbehorende BIG-registratie.
 • ervaring of affiniteit met psychiatrie en moeilijk gedrag.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Vijf kleinere groepswoningen in het dorp van Ermelo, betrokken bij Veldwijk in Ermelo. Veldwijk is een begrip in de regio en wordt al sinds 1886 gebruikt als ggz instellingsterrein. Midden in de bossen en opgebouwd uit vele gebouwen en behandellocaties vormt Veldwijk onze grootste locatie. Met de A28 op steenworp afstand en het treinstation van Ermelo op het landgoed zelf is deze locatie goed bereikbaar.  

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als begeleider op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Ermelo.   

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Iris van 't Hof (teamleider) via +31 612592783. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.  

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.  

Lees meer
Solliciteren vóór: 10-03-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax Teunissen
Dax Teunissen

Recruitment Coördinator