Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Als teamleider geef jij leiding aan een van de 3 teams (dit worden 2 teams) van facilitaire uitvoerders in dienst bij GGz Centraal. De inbestede facilitaire uitvoering bestaat uit huismeesters, huishouding, cateringmedewerkers, groenbeheer, beveiligers, logistieke medewerkers, receptionisten en medewerkers meldpunt. Zij werken verspreid over onze locaties. Naast aansturing van het team zorg je voor roostering en coaching/begeleiding van medewerkers. Op jou kunnen we rekenen als het gaat om:
 • op een coachende manier leidinggeven aan jouw team.
 • samen met de eerste medewerkers roosters maken.
 • financiële controle op uitgaven aan personele inzet en materialen.
 • procesoptimalisatie.
Met je collega teamleider (we starten met 3 en bouwen af naar 2, waarvan jij er 1 bent) en verschillende eerste medewerkers verzorgen jullie met zo’n 200 facilitaire professionals de facilitaire (inbestede) uitvoering. Gezamenlijk zorgen zij voor de operationele dienstverlening en de aansturing op de werkvloer.  Met jou als teamleider facilitair zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, zorgen voor een fijne werk- en leefomgeving van cliënten en collega’s. Het team facilitaire uitvoering valt onder het vakcentrum.  

Het vakcentrum bestaat uit het facilitair bedrijf & vastgoedbeheer. Hiermee zijn de krachten op het gebied van huisvesten en faciliteren van cliënten en medewerkers gebundeld. We werken in een zogenaamd regiemodel, waarbij we vraag en aanbod op elkaar afstemmen in de regieorganisatie en de uitvoering van diensten in- en uitbesteed wordt uitgevoerd via contractmanagement en modelmatig gescheiden is van de regie-organisatie. 

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Praktisch, doelgericht en handen uit de mouwen. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als teamleider facilitair bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.607,- en € 4.218,-  (CAO GGZ, functiegroep 55) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 32 - 36 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij hebt overtuigingskracht, zodat je medewerkers meekrijgt in jouw koers en je verwachtingen duidelijk kan communiceren. Uiteraard ben je ook communicatief sterk, zodat je jouw team op een coachende manier aanstuurt en je empathie toont naar jouw medewerkers. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij wilt bijdragen aan de allerbeste zorg, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • hbo werk- en denkniveau.
 • ervaring in en affiniteit met de schoonmaakbranche.
 • een afgeronde opleiding in richting van Facilitair Management of vergelijkbaar.
 • een flexibele houding omtrent werktijden.
 • ervaring in een leidinggevende rol, bijvoorbeeld teamleider of objectleider.
 • sterke communicatieve vaardigheden.
 • een rijbewijs B.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Landelijk. Omdat jouw medewerkers door heel het land werken zal je regelmatig bij hen op locatie komen. Jouw standplaats is Amersfoort, Zon en Schild. 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als teamleider facilitair op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Andria Douwma-Kok (teamleider facilitair) via telefoonnummer +31 657397635. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 15-12-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge van Gent
Inge van Gent

Recruitment Coördinator