Regio: Laren
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Cliënten met uiteenlopende problematiek. Als psychodiagnostisch medewerker neem je testen af, bespreek je het resultaat en leg je de testresultaten vast. De uitkomst bespreek je met zowel cliënten als het multidisciplinair team waarin je werkt. Kortom, je bent er als psychodiagnostisch medewerker door: 
 • het mede organiseren en uitvoeren van psychodiagnostisch onderzoek
 • het up-to-date houden van het testmateriaal. 
 • deel te nemen aan multidisciplinaire overleggen
 • stagiairs te begeleiden bij testafname.
Jouw  nieuwe collega’s van Juliana-Oord  wachten al op je. Met jou als psychodiagnostisch medewerker zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, diagnostiek bij en het behandelen van cliënten met (neuro) psychiatrische klachten. Juliana-oord is een bovenregionaal specialistisch centrum, met als kerntaken de behandeling van verslaving en (neuro)psychiatrie. De afdelingen zijn gericht op integrale behandeling van verslaving en psychiatrische stoornissen, met een afdeling Psychiatrie & Verslaving, en een afdeling Neuropsychiatrie & Niet Aangeboren Hersenletsel.

Hoe je het team het beste kunt omschrijven? Warm en betrokken. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart. 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. We zien wie je bent en wat je kan. Ook kun je als psychodiagnostisch medewerker bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen €1.996,- en €3.396,- (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 28-32 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand. 
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent zelfstandig. Je kunt zelfstandig tests afnemen en terugkoppeling geven aan cliënten en collega’s. Daarbij ben je ook flexibel, zodat je makkelijk kan schakelen tussen werkzaamheden en cliënten. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt. Ook heb je voor deze baan: 
 • een afgeronde opleiding 'psychodiagnostisch werkende' aan de Academie Mens en Arbeid (AMA).
 • de aantekening/differentiatie ‘psychodiagnostisch werkende’ binnen de HBO-opleiding toegepaste psychologie. 
 • brede kennis van psychiatrie en verslaving.
 • ervaring in neuropsychologisch onderzoek, met name bij patiënten met niet aangeboren hersenletsel.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Juliana-Oord in Laren. Dit centrum voor psychiatrie, verslaving en neuropsychiatrie (NAH) ligt in een bosrijke omgeving. Op deze locatie bieden we maximaal 3 maanden 2 behandelprogramma’s: psychiatrie en verslaving en neuropsychiatrie. Van diagnose tot verdere behandeling en nazorg na afloop van het traject.

De regio Gooi- en Vechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Laren en Huizen werken wij samen met zo’n 440 collega’s. Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen geven en gastgericht zijn, kenmerken het kompas dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- en Vechtstreek.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als psychodiagnostisch medewerker op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Laren.  

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Ellen van der Blom (teamleider) via +316 51918784. Voor vragen over de  sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 25-01-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie Harrewijn
Jettie Harrewijn

Recruitment Coördinator