Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Als centralist ben jij een spil in de communicatie tussen interne en externe medewerkers en contacten waarmee wij als GGZ instelling te maken hebben. Ook werk je nauw samen met de beveiligingsdienst en sta in je contact met de beveiliger in het veld. Hierbij investeer je in een goede professionele omgang met je collega’s in het veld en de medewerkers en treed je met autoriteit en daadkracht op om in crisissituaties het hoofd koel te houden. Kortom, je bent er als centralist door:
 • de communicatie en bereikbaarheid van GGz Centraal te waarborgen.
 • een professionele relatie met collega’s, cliënten en medewerkers aan te gaan.
 • te signaleren, te alarmeren en te rapporteren.
 • binnenkomende (alarm)meldingen te prioriteren en af te handelen.
De afdeling Veilig & Gastvrij bestaat uit 24 collega's. Je komt te werken in een hecht team van centralisten en beveiligers waarbij samenwerking en afstemming cruciaal zijn. Je werkt nauw samen met je collega in het veld die is belast met handhaving -, toezicht - en zorgassistentie taken. De samenwerking en het bundelen van krachten is een belangrijk doel.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als zorgbeveiliger bij GGz Centraal rekenen op:  

 • een bruto maandsalaris tussen € 1.798,- en € 2.677,- (CAO GGZ, functiegroep 30) op basis van 36 uur.  

 • een contract voor 24-32 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.  

 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 

 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.   

 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.  

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Justitieel onderzoek (screening) maakt onderdeel uit voor het verkrijgen van toestemming van de Korpschef politie om beveiligingswerkzaamheden te mogen uitvoeren.

Lees meer

Jouw kwaliteiten

Als centralist is het belangrijk dat je een van nature communicatief en open karakter hebt. Dit combineer je met het overzicht houden over de situatie en acties kunnen prioriteren. Je kunt anticiperen op situaties, je bent besluitvaardig, collegiaal en flexibel. Ook heb je voor deze baan:
 • minimaal een mbo niveau 2/3 werk- en denkniveau.
 • ervaring als centralist is een pré.
 • een diploma Beveiliger en/of BoCA en BHV, of je bent bereidt om deze te behalen.
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • een eigen vervoersmiddel in verband met een 24/7-continurooster en bereikbaarheidsdiensten is aanbevelingswaardig.
 • flexibel inzetbaarheid in verband met een 24/7-continurooster en bereikbaarheidsdiensten.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek: Veldwijk in Ermelo. Veldwijk is een begrip in de regio en wordt al sinds 1886 gebruikt als ggz instellingsterrein. Midden in de bossen en opgebouwd uit vele gebouwen en behandellocaties vormt Veldwijk onze grootste locatie. Met de A28 op steenworp afstand en het treinstation van Ermelo op het landgoed zelf is deze locatie goed bereikbaar.

Het Vakcentrum Facilitair bestaat uit de afdelingen Vastgoed Beheer, Veilig & Gastvrij, Inkoop, Logistiek, Schoonmaak, Horeca & Catering . Binnen het vakcentrum brengen 6 teams (met ieder een eigen aandachtsgebied) onze dienstverlening in de praktijk. Wij zorgen ervoor dat de huisvesting en de facilitaire verzorging optimaal is voor wie bij ons in behandeling is en voor wie bij ons werkt. Samenwerken met (zorg) collega’s en gastvrijheid staan hoog in ons vaandel. We zijn er dan ook trots op dat één van onze locaties in 2016 de 1e prijs voor gastvrijheid ontving.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als centralist op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Ermelo.   

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Diko Kamphorst (coördinator beveiliging) via +31 341 566911. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.  

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.  

Lees meer
Solliciteren vóór: 30-12-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax Teunissen
Dax Teunissen

Recruitment Coördinator