Regio: Emmeloord
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Patiënten met een breed scala psychische problemen (angst- en stemmingsproblematiek, persoonlijkheidsproblematiek trauma, schizofreniespectrum- en andere psychotische stoornissen en co-morbide problematiek). Jij werkt voor het gebiedsteam Noordoostpolder en Urk en hebt als standplaats Emmeloord. Als verpleegkundige bied je herstelgerichte zorg aan patiënten en speel je een belangrijke rol in de samenwerking met netwerkpartners en het multidisciplinaire team waar je in zit. Kortom, je bent er als verpleegkundige door:
 
 • praktische ondersteuning aan de patiënt te geven en de patiënt te helpen om te werken aan de eigen behandeldoelen.
 •  als medebehandelaar uitvoering te geven aan behandelplannen. 
 • het herstel van patiënten te monitoren en waar nodig de zorg (in overleg met betrokkenen) bij te sturen. 
 • deel te nemen aan multidisciplinaire overleggen, intervisie en je te richten op intercollegiale kennisoverdracht.
 
Jouw nieuwe collega’s van gebiedsteam Noordoostpolder en Urk wachten al op je. Met jou als verpleegkundige zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, behandeling bieden aan mensen met psychische problemen. De gebiedsteams zijn multidisciplinaire teams. We leveren poliklinische zorg en behandeling. In contact met patiënten staat het vergroten van de eigen regie van patiënten voor op. De samenspraak met het systeem van de cliënt en eventuele andere zorgaanbieders (interne collega’s en of netwerkpartners) is hierbij van belang. We werken allemaal vanuit de visie van herstel.


Je bent onderdeel van een professioneel en enthousiast team van psychologen, een systeemtherapeut, een psychiater, verpleegkundigen, een SPV, ervaringsdeskundige en maatschappelijk werker. We houden van korte lijnen , open communicatie en hebben regelmatig intercollegiaal overleg. We zijn ambitieus en persoonlijke- en organisatorisch  ontwikkeling hebben wij hoog in het vaandel staan. De ontwikkelingen van het team en van het individu krijgen dan ook volop aandacht.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Enthousiast, gedreven en collegiaal. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als verpleegkundige bij GGz Centraal rekenen op:
 
 • een bruto maandsalaris tussen €1.996,- en €3.396,- (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 24 - 36 uur per week. Het is in eerste instantie ter vervanging van zwangerschapsverlof, circa 6 maanden, maar bij wederzijdse enthousiasme zijn er mogelijkheden tot verlenging van het contract voor onbepaalde tijd.  
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
​​​​​​​

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij hebt sterke sociale vaardigheden. Je zet deze vaardigheden in door goed samen te werken met collega’s en gebiedspartners en in jouw contact met patiënten. Uiteraard ben je ook proactief, zodat je actief contact zoekt met betrokkenen en meedenkt met patiënten. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de patiënt altijd voorop stelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 
 • een diploma verpleegkundige niveau 4 of 6, met BIG registratie.
 • bij voorkeur ervaring met ambulant werken.
 • rijbewijs B en een auto.
 • kennis van de sociale kaart is een grote plus.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek?  Emmeloord. In Flevoland wordt gewerkt met gebiedsteams die in postcodegebieden werkzaam zijn. Deze behandelteams hebben goede contacten met sociale wijkteams en huisartsen. Meestal vindt behandeling plaats bij een van onze poliklinieken en soms thuis als de situatie hierom vraagt. Mocht de poliklinische behandeling niet toereikend zijn, dan kan worden opgeschaald naar specialistische teams of bijvoorbeeld de kliniek.

De regio Flevoland ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zes gemeenten. Vanuit onze locaties in Almere, Lelystad, Emmeloord en Dronten werken wij samen met ruim 325 collega’s. Flevoland is in beweging, stilstand is achteruitgang. Herstelgerichte patiëntenzorg, waarbij er zo maximaal mogelijk ambulant wordt gewerkt, kenmerkt de visie en aanpak binnen de regio. Evenals ons motto ‘behandelen doen wij samen’, waarbij de patiënt en zijn naasten centraal staan en intensief wordt samengewerkt met lokale netwerkpartners. Focus op eigen regie en autonomie, ruimte om te pionieren en multidisciplinaire samenwerking vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als verpleegkundige op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Emmeloord.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Geert Meijer (teamleider) via +31 612141870 of Ingrid Ittersum (sociaal psychiatrisch verpleegkundige) via +31 630379412.  Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.


Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 30-11-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie Harrewijn
Jettie Harrewijn