Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Verzorgenden
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Ouderen met zowel psychiatrische als somatische problematiek. Als verzorgende begeleid je de patiënten en zoek je daarin jouw eigen weg. Jij kent de patiënten door en door en hebt oog voor hun welzijn. Kortom, je bent er als verzorgende IG door:
 • kwalitatief en met plezier goede zorg te bieden aan onze oudere patiënten.
 • creatief voor deze patiëntencategorie te zorgen.
 • nauw en goed samen te werken met je directe collega’s in een multidisciplinair team.
Jouw nieuwe collega’s van de behandelteams op Eikenstaete wachten al op je. Met jou als verzorgende ouderenpsychiatrie zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het verzorgen en begeleiden van ouderen boven de 60 jaar met psychiatrische problematiek. In gebouw Eikenstaete beschikken we daarnaast over een palliatieve unit waar we palliatieve zorg bieden aan mensen met een psychiatrische aandoening die ten gevolge van een ongeneeslijke ziekte in laatste fase van hun leven zijn beland. De teams kenmerken zich door enthousiasme en betrokkenheid en zijn allen mbo en/of hbo opgeleid. Ook werken we met leerlingen en stagiaires mbo-v en hbo-v. Humor houdt het werken leuk en we zijn het gewend om open en duidelijk met elkaar te communiceren. Er zijn regelmatig overleggen waarin we de zorg evalueren en ook onze eigen houding onder de loep nemen. We zien het als een uitdaging om elkaar scherp te houden. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de continuïteit van zorg. Afhankelijk van jouw wensen werk je overdag of in de nacht. 

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Open, enthousiast en warm.  En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. We zien wie je bent en wat je kan. Ook kun je als verzorgende bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.996,- en € 3.101,- (CAO GGZ, functiegroep 40) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 24 - 32 uur per week  voor een jaar. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent iemand met hart voor ouderen en hebt de flexibiliteit om iedere oudere patiënt de best passende begeleiding te bieden. Daarnaast kun je goed samenwerken, maar loop je niet weg voor jouw eigen verantwoordelijkheid .Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd vooropstelt. Ook heb je voor deze baan: 
 • een afgeronde opleiding tot verzorgende IG niveau 3.
 • ervaring of sterke affiniteit met ouderenzorg.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild ligt in een goed bereikbare en bosrijke omgeving aan de rand van Amersfoort. Wij bieden een breed behandelaanbod aan patiënten met sterk uiteenlopende ziektebeelden en zorgbehoeften. Wij bieden zowel acute als langdurige zorg, wij kennen open en gesloten afdelingen en afdelingen voor zowel volwassenenpsychiatrie als ouderenpsychiatrie. 

De resultaatverantwoordelijke zorgeenheid Eemland ontfermt zich over een breed werkgebied. Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte patiëntenzorg centraal staat. Samenwerking, optimalisatie en innovatie vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als verzorgende op de plek waar het er écht toe doet, versterk GGz Centraal in Amersfoort.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Lisette Versteeg (teamleider bedrijfsvoering) via +31 620909949. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 23-02-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge van Gent
Inge van Gent

Recruitment Coördinator