Regio: Hilversum
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Patiënten met een persoonlijkheidsstoornis. Je krijgt een functie binnen de doelgroep persoonlijkheidsstoornissen met afwisseling en ruimte voor groei op de competentiegebieden van gezondheidszorgpsychologen, (psycho)diagnostiek en uitgebreide behandelingsmogelijkheden. Kortom, je bent er als gz-psycholoog door:
 • intakes met nieuwe patiënten te doen.
 • behandelingsplannen op te stellen voor nieuwe patiënten.
 • behandeling uit te voeren en te coördineren.
 • groeps-, trauma- en individuele behandeling te geven aan patiënten.
 • samen te werken met, en begeleiding te geven aan basispsychologen.
Jouw 25 nieuwe collega’s van het multidisciplinair team Persoonlijkheidsstoornissen wachten al op je. Met jou als gz-psycholoog zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, we bieden de patiënt een samenhangend aanbod dat in overleg met de patiënt, naastbetrokkenen en ketenpartners afgestemd wordt. Wij maken deel uit van een organisatie waar wordt ingespeeld op veranderingen binnen de ggz, met behoud van expertise en met oog voor de behoefte en mogelijkheden van de patiënt. Vanzelfsprekend werken we nauw samen met onze klinische teams, met IHT bij zorgopschaling en met de teams werkend met de FACT-methodiek. 

Binnen deze functie is variëteit en verdieping gewaarborgd. Naast de individuele patiënten trajecten is er de mogelijkheid tot participatie aan groepsbehandelingen (VERS, COMET, IPV EN de GIT-PD groep) en bieden we je de mogelijkheid om een opleiding te volgen tot DGT behandelaar, afhankelijk van jou ervaring en wensen. Tevens is er in het team een aanbod DGT, SFT en kortdurende trauma behandeling. Het team implementeert momenteel het diagnostisch– en behandelaanbod volgens GIT-PD methodiek (Guideline Informed Treatment for Personality Disorders). GIT-PD geeft jou als gz-psycholoog een belangrijke positie in het team als sturend behandelaar en geeft je de mogelijkheid om intensief contact aan te gaan met de patiënt tijdens de contracteerfase, waardoor hij/zij samen met jou inzicht krijgt in zijn klachten. Hierna loop je hand in hand verder met de patiënt in zijn/haar behandeling en evalueer je de opgestelde behandeldoelen in een multidisciplinair team. Onze gedragswetenschappers zijn georganiseerd in vakgroepen per regio die een aantal keer per jaar bijeenkomen. Daarnaast vindt er een jaarlijks symposium plaats voor alle gedragswetenschappers van GGz Centraal. Tenslotte bestaat er de PSG (Psycholoog Specialisten van GGz Centraal) welke de belangen behartigt van alle psychologen binnen de organisatie. 

Hoe je onze afdeling het beste kunt omschrijven? De werkomgeving is groeiende en ontwikkelt zich voortdurend. Hierbij krijg jij de ruimte voor jouw persoonlijke inbreng. Werken binnen onze regio betekent dat je volop jouw innoverend vermogen kunt inzetten, dat de samenwerking met collega’s open en toegankelijk is, dat jouw mening ertoe doet en bijdraagt aan de continue verbetering van onze zorg aan patiënten. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als gz-psycholoog bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.538,- en € 5.553,- (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 32 - 36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je bent flexibel, transparant in je (be-)handelen en gericht op samenwerking. Dit laat je zien door collega’s te informeren, op te zoeken en ideeën uit te wisselen. Je weet je enthousiasme over te brengen op anderen. Uiteraard ben je ook innovatief, zodat je een bijdrage levert aan de ontwikkeling van de afdeling en met nieuwe ideeën komt. De regio Gooi en Vechtstreek heeft een zeer prettig werkklimaat met ruimte voor uitwisseling met collega’s en hun expertise vanuit de verschillende behandelprogramma’s en afdelingen. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een registratie als gz-psycholoog, met bij voorkeur een specialisatie in persoonlijkheidsstoornissen of aantoonbare werkervaring met deze doelgroep.
 • een duidelijke visie die uitgaat van herstel ondersteunende zorg, de rol van behandeling daarin, bereidheid tot samenwerken met andere disciplines en programma’s en uitdragen van kennis.
 • ervaring met verschillende behandelvormen, waaronder EMDR, schematherapie en kennis van multidisciplinaire behandelrichtlijnen.
 • bij voorkeur een registratie bij een specialistische vereniging voor psychotherapie (bijv. VGCt, EMDR).
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De Rembrandthof in Hilversum. Dit is onze hoofdlocatie in ’t Gooi. We bieden diagnostiek en behandeling aan personen vanaf 18 jaar. Zowel ambulante en klinische zorg op locatie als specialistische zorg vanuit wijkteams. Onze zorg is georganiseerd in drie clusters: het cluster Diagnostisch Behandel en Expertisecentrum , waar het team persoonlijkheidsstoornissen onder valt, het cluster Zorgopschaling en het cluster Sociale Psychiatrie. In het Diagnostisch Behandel en Expertisecentrum vindt diagnostiek, indicatiestelling en behandeling plaats binnen de programma’s Persoonlijkheidsstoornissen & Depressie, Bipolaire & Psychotische stoornissen, Jong Volwassenen, Eetstoornissen en Ouderenpsychiatrie. Ook kunnen doorverwezen patiënten in psychiatrische crisis bij de Rembrandthof terecht bij de 24-uurs psychiatrische crisisdienst. 

De regio Gooi- en Vechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Laren en Huizen werken wij samen met zo’n 440 collega’s. Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen geven en gastgericht zijn, kenmerken het kompas dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- en Vechtstreek. 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als gz-psycholoog op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Hilversum.
 
Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Karin Tobias (hoofd behandelzaken) via +316 23437762. Voor vragen over de  sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 26-10-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie Harrewijn
Jettie Harrewijn

Recruitment Coördinator