Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 24
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Als salarisadministrateur ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de salarisadministratie. Daarnaast ben je betrokken bij de continu optimalisatie van het salarisverwerkingsproces. Kortom, als salarisadministrateur heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden:
 • zorgdragen voor de verwerking van aanvragen van werkgeversverklaringen, declaraties vrijwilligers, loonbeslagen en op verzoek uitvoeren van werkzaamheden ten behoeve van het dagproces.  
 • controleren en op verzoek muteren van individuele gegevens en collectieve gegevens en voorbereiding  van uitbetaling van lonen, afdrachten, belastingen en loonaangiftes.  
 • informatieverstrekking over de salarisverwerking en de uit te voeren regelingen en wet- en regelgeving.

De salarismedewerkers zijn onderdeel van het Service Centrum HR. Samen met de hr-ondersteuners, functioneel beheer Youforce en beheerders voor het roosterpakket (Inplanning) zorgen wij voor optimale ondersteuning en dienstverlening in het primair proces rondom personeelsmutaties en –salarissen.  

Goed om te weten: Op dit moment loopt binnen GGz Centraal een traject waarin wordt onderzocht welk systeem voor de ondersteunende diensten (momenteel Visma Raet) gevoerd gaat worden. De uitkomst hiervan kan mogelijk van invloed zijn op de werkzaamheden binnen salarisadministratie.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud en woon-werkafstand. We zien wie je bent en wat je kan. Ook kun je als salarisadministrateur bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.996,- en € 3.101,- (CAO GGZ, functiegroep 40) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 20 - 24 uur per week voor een jaar.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is mogelijk onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je bent klantgericht en kunt daardoor op klantgerichte wijze zaken toelichten, regels toepassen en deze goed uitleggen. Daarnaast heb je ook een analytisch en probleemoplossend vermogen en werk je graag zelfstandig, waardoor je het team naar een hoger niveau tilt.
 
 • een PDL diploma.
 • minimaal 3 jaar actuele en relevante werkervaring.
 • goede kennis van Beaufort en Yourforce.
 • goede kennis van excel.
 • actuele kennis van wet- en regelgeving.
 • kennis van CAO GGZ is een pré. 
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen we door strategisch te verbinden, te blijven innoveren en als collega’s op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Het vakcentrum M&O is actief op verschillende terreinen: HR Services, HR Advies, Arbo, Cultuur & Werkplezier, Recruitment, Verzuim & Vitaliteit, Leren & Ontwikkelen, Arbeidsrecht en Projecten & Applicatiebeheer. Samen met 56 collega’s faciliteren we het primair zorgproces.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als salarisadministrateur op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.   

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Anja van der Veen (hoofd hr-servicecentrum) via +31 623208314. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.  

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.  

Lees meer
Solliciteren vóór: 04-11-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax Teunissen