Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 20
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Als senior salarisadministrateur ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de salarisadministratie. Daarnaast ben je sparringpartner voor HR en applicatiebeheerders om processen te optimaliseren, en doe je verbetervoorstellen voor de inrichting van de personeel– en salarisadministratie en bijbehorende werkprocessen. Kortom, als senior salarisadministrateur heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden:
 
 • focus op het voeren van controles, het doen van analyses, coördinatie van de werkzaamheden van het salaristeam en zorgen voor een slimme inrichting van de salarisadministratie in samenwerking met de applicatiebeheerder. 
 • functioneel beheren van Beaufort en zorgdragen voor een slimme inrichting van de salarisadministratie in samenwerking met de functioneel beheerder Youforce.  
 • berekeningen maken van onder andere voorzieningen en reserveringen voortvloeiend uit de salarisadministratie en aansluiting maken/houden tussen salarisadministratie en financiële administratie middels loonjournaalposten. 
 • uitvoering van diverse bruto-netto berekeningen en advisering bij pensioenvraagstukken en eventueel toe te kennen vergoedingen.
 • actuele kennis van fiscale en arbeidswet- en regelgeving, cao en loonbelasting onderhouden. 
 • als aanspreekpunt fungeren voor het management en de afdelingen Finance & Control en HR.
 • controleren en toezien op tijdige betaling van de salarisbatches.
 • zorgdragen en bewaken van tijdige en correcte contacten met verzekeringen, pensioenen en overheidsinstanties.
De salarismedewerkers zijn onderdeel van het Service Centrum HR. Samen met de hr-ondersteuners, functioneel beheer Youforce en beheerders voor het roosterpakket (Inplanning) zorgen wij voor optimale ondersteuning en dienstverlening in het primair proces rondom personeelsmutaties en –salarissen.

Goed om te weten: Op dit moment loopt binnen GGz Centraal een traject waarin wordt onderzocht welk systeem voor de ondersteunende diensten (momenteel Visma Raet) gevoerd gaat worden. De uitkomst hiervan kan mogelijk van invloed zijn op de werkzaamheden binnen salarisadministratie.
 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud en woon-werkafstand. We zien wie je bent en wat je kan. Ook kun je als senior salarisadministrateur bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.265,- en € 3.755,- (CAO GGZ, functiegroep 50) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 16 - 20 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is mogelijk onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Als ervaren senior salarisadministrateur deins je niet terug voor deadlines en kun je goed overzicht bewaren. Je hebt een toegankelijke en open instelling, zodat collega’s graag bij jou komen voor advies. Je kunt plannen en prioriteiten stellen en je houdt het teambelang daarbij in het oog. Daarnaast beschik jij over goede communicatieve vaardigheden waarmee jij jezelf en de afdeling goed kunt presenteren. Ook heb je voor deze baan:
 
 • een afgeronde hbo opleiding bijv. Finance en Control aangevuld met een PDL-diploma.
 • minimaal 5 jaar werkervaring als (senior) salarisadministrateur.
 • organisatiesensitiviteit en het vermogen om een positieve bijdrage te leveren aan veranderingen of  deze te initiëren.
 • ervaring met Visma Raet pakket.
 • goede kennis Officeapplicaties, je bent vaardig met Excel en je maakt je snel overige softwarepakketten eigen. 
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen we door strategisch te verbinden, te blijven innoveren en als collega’s op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Het vakcentrum M&O is actief op verschillende terreinen: HR Services, HR Advies, Arbo, Cultuur & Werkplezier, Recruitment, Verzuim & Vitaliteit, Leren & Ontwikkelen, Arbeidsrecht en Projecten & Applicatiebeheer. Samen met 56 collega’s faciliteren we het primair zorgproces.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als senior salarisadministrateur op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.   

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Anja van der Veen (hoofd hr-servicecentrum) via +31 623208314. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.  

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.  

Lees meer
Solliciteren vóór: 28-10-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax Teunissen