Regio: Amersfoort Hilversum Harderwijk Almere Laren Soest Ermelo Lelystad Bussum Barneveld Emmeloord Elburg Putten Veenendaal Wezep Nunspeet 't Harde Nijkerk Dronten Leusden Huizen Zeewolde
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO/WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

In deze rol ga je in nauwe samenwerking met de duale partner, teamleider behandelzaken, leidinggeven aan het team van GGz Hulp Online en help je mee aan de doorontwikkeling van het team en het behandelaanbod. Het team draagt zorg voor de psychiatrische behandeling van volwassenen met psychologische problematiek en -stoornissen.

GGz Hulp Online biedt volledig online zorg en is 24/7 bereikbaar. Onze cliënten werken meerdere keren per week, met verschillende disciplines, vanuit verschillende invalshoeken aan hun herstel. Dit vereist samenspel, planning en timing. De benadering is persoonlijk. De behandeling past in het leven van de cliënt. We betrekken de thuissituatie en de leefstijl in de behandeling. We zijn een nieuw en groeiend team, waarbij wij zelf verantwoordelijk zijn voor de relaties in het netwerk (huisartsen, basis GGZ, andere online aanbieders, crisisdiensten etc.) Kortom, je bent er als teamleider bedrijfsvoering door:
 
 • op transparante en deskundige wijze sturing te geven aan het team.
 • uitvoering te geven aan het personeelsbeleid zoals onder meer capaciteitsplanning en voortgangsgesprekken.
 • het zorgen voor een adequate bedrijfsvoering, de doorontwikkeling hiervan en het bewaken van de kwaliteit van zorg en zorgprocessen
 • het liefst mee te werken met jouw team en het bieden van ondersteuning waar nodig: dit houdt in dat je ook daadwerkelijk werkzaam bent in het primaire proces: 100% online, tijd- en plaats onafhankelijk.
 • ervaring in projecten initiëren, plannen, uitvoeren en borgen


Jouw nieuwe collega’s van GGz Hulp Online, onderdeel van GGz Centraal, wachten al op je. Met jou als teamleider bedrijfsvoering zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het bieden van online gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg aan volwassenen met psychologische problemen of -stoornissen. Hierbij hebben we een duidelijke focus op de eindigheid van de behandeling, zonder onze cliënten het gevoel te geven dat we hen abrupt laten vallen. Nazorg op maat. Dit is wat de eerste cliënten ons allemaal teruggeven. Hier zijn we enorm trots op!

Hoe kun je ons team het beste omschrijven? Als startend label, sinds mei 2020 actief, we zijn ambitieus en daarom op zoek naar pioniers, ondernemende, moderne en innovatieve professionals. Nieuwe collega’s die van aanpakken weten en het als hun taak zien verwachtingen te overtreffen. Maar het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als teamleider bedrijfsvoering rekenen op:
 
 • een bruto maandsalaris passend bij jouw achtergrond en opleidingsniveau.
 • een contract voor 24-32 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.
 • werken vanuit huis en flexibele werktijden.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, een aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij staat stevig in je schoenen, je geeft immers leiding aan een team dat werkt met een complexe doelgroep. Daarbij ben je ook vakinhoudelijk sterk, je weet waar je over praat en kunt vanuit die expertise je teamleden inspireren, motiveren en enthousiasmeren. Het meebouwen aan een nieuw team zie jij als uitdaging. Je past binnen GGz Hulp Online als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 
 • ervaring met de aansturing van een (multidisciplinair) team.
 • bij voorkeur werkervaring in de zorgsector als bijvoorbeeld psycholoog, maatschappelijk werker of verpleegkundige.
 • Minimaal een afgeronde opleiding op hbo-niveau, aangevuld met een managementopleiding of de bereidheid deze te volgen.
 • een goed toegeruste werkplek, conform Arbo richtlijnen met een goed functionerende WiFi verbinding.
Lees meer

Met elkaar

Het nieuwste label van GGz Centraal, GGz Hulp Online (www.ggzhulponline.nl) biedt specialistische geestelijke gezondheidzorg zonder barrières door deskundige therapeuten, voor iedereen, direct beschikbaar, op elk tijdstip van de dag, vanaf elke plek in de wereld, thuis, op het werk of op reis. Online behandelen heeft de toekomst!
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als teamleider bedrijfsvoering op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal bij GGz Hulp online.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Carlos Croes (inhoudelijk teamleider GGz Hulp Online) via +31 6 53 47 94 68. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 07-12-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie
Jettie

Recruitment Coördinator