Regio: Amersfoort Hilversum Harderwijk Almere Laren Emmeloord Ermelo Lelystad Bussum Barneveld Elburg Putten Veenendaal Dronten Wezep Nunspeet 't Harde Soest Nijkerk Leusden Huizen Zeewolde
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Voor volwassenen met psychologische problematiek en stoornissen. GGz Hulp Online biedt volledig online zorg en is 24/7 bereikbaar. Onze cliënten werken meerdere keren per week, met verschillende disciplines, vanuit verschillende invalshoeken aan hun herstel. Dit vereist samenspel, planning en timing. De benadering is persoonlijk. De behandeling past in het leven van de cliënt. We betrekken de thuissituatie en de leefstijl in de behandeling. Kortom, je bent er als basispsycholoog door:
 • online intakegesprekken te voeren en opstellen van behandelplannen, in (multidisciplinair) overleg met regiebehandelaar en/of specialist.
 • behandelingen te doen, 100% online, tijd- en plaats onafhankelijk. Behandelinterventies via beeldbellen, en met online behandelmodules en toepassing van bestaande en nieuwere technieken zoals verschillende apps: biofeedback, virtual reality en serious gaming.
 • continue met ons op zoek te gaan naar de meest effectieve, vernieuwende behandelinterventies en deze aan te reiken aan je eigen caseload.
 • een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de digitale polikliniek.

Jouw nieuwe collega’s van GGz Hulp Online, onderdeel GGz Centraal, wachten al op je. Met jou als masterpsycholoog zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het bieden van gespecialiseerde online geestelijke gezondheidszorg aan volwassenen met psychologische problemen of stoornissen. Hierbij hebben we een duidelijk focus op de eindigheid van de behandeling, zonder onze cliënten het gevoel te geven dat we hem abrupt laten vallen. Nazorg op maat. Dit is wat de eerste cliënten ons allemaal teruggeven! Hier zijn we enorm trots op!

Voor deze functie heb je een flexibele werkhouding, je bent bereid om je werkuren over minimaal 4 dagen per week te spreiden én ook om geregeld in de avond en/of in het weekend een aantal uur te willen werken.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Als startend label, sinds juni 2020 actief, zijn wij opzoek naar pioniers, ondernemende, moderne en innovatieve professionals. Nieuwe collega’s die van aanpakken weten en het als hun taak zien verwachtingen te overtreffen. Maar het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als masterpsycholoog rekenen op:
 
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.026,- en € 4.717,- bruto per maand (conform de CAO GGZ, functiegroep 60) op basis van een 36-urige werkweek.
 • een contract voor 24-32 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, een aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent een ondernemende, zelfstandige, innovatieve professional. Je werkt zelfstandig en zelfreflectie vind je belangrijk, je schroomt niet om hulp en advies in te winnen bij collega’s. Daarmee wil je grenzen verleggen op het gebied van online behandelen. Uiteraard heb je ook een actieve, inspirerende en motiverende basishouding. Je past binnen GGz Hulp Online als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding tot masterpsycholoog, met tenminste een afgeronde basiscursus VGCt registratie.
 • een LOGO-verklaring (overgangsbepaling tot 1 juli 2022)
 • minimaal 1 jaar relevante werkervaring in de S-GGZ.
 • ervaring met EMDR, Imaginaire exposure en/of ACT is een pré.
 • een goed toegeruste werkplek, conform Arbo richtlijnen met goed functionerende wifi verbinding.
 • optimistische attitude, je bent transparant in (be-)handelen en bij uitstek een teamspeler.
Lees meer

Met elkaar

Het nieuwste label van GGz Centraal, GGz Hulp Online (www.ggzhulponline.nl) biedt specialistische geestelijke gezondheidzorg zonder barrières door deskundige therapeuten, voor iedereen, direct beschikbaar, op elk tijdstip van de dag, vanaf elke plek in de wereld, thuis, op het werk of op reis. Online behandelen heeft de toekomst!
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als masterpsycholoog op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal bij GGz hulp online.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Carlos Croes (klinisch psycholoog/teamleider) via +31 653479468. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.


Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 
Lees meer
Solliciteren vóór: 07-12-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie
Jettie

Recruitment Coördinator