Regio: Barneveld
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

De doelgroep bestaat uit cliënten van 60 jaar en ouder die thuiswonend zijn en een psychiatrische aandoening hebben. Jij bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zorg rondom de behandelingen van cliënten in jouw caseload. Jouw taken en verantwoordelijkheden als sociaal psychiatrisch verpleegkundige zijn:
 • intakes verrichten voor nieuwe cliënten.
 • observatie en signalering bij cliënten in de thuissituatie om tot heldere behandeldoelen te komen en het behandelplan actueel te houden.
 • psycho-educatie geven over psychiatrische ziektebeelden aan cliënten, familie of
  instellingen.
 • begeleiding en behandeling bieden aan cliënten, en waar nodig ook de mantelzorger, in de thuissituatie. Daarbij regel jij ook praktische zaken zoals indicaties voor dagbesteding en zorg en het opstarten van juridische routes als bewindvoering en mentorschap.
 • in contact staan met het netwerk van zorginstellingen binnen de keten.
Onze visie is om de zorg en behandeling dichtbij de cliënt te organiseren in nauwe samenwerking met andere hulpverleners, zoals de huisarts en thuiszorg. Doordat de cliënten in de derde of vierde levensfase verkeren wordt de problematiek vaak gecompliceerd door somatische en/of cognitieve problemen. 

Het ambulante ouderenteam in Barneveld is gemotiveerd en sterk in ontwikkeling. We hebben een prettige en gelijkwaardige manier van samenwerken waarbij ieder zijn of haar taak heeft en we elkaar versterken door gebruik te maken van ieders expertise. Er is voldoende ruimte voor jouw eigen inbreng en ideeën. Ook is er de mogelijkheid om mee te participeren in de deeltijdbehandeling.

Je werkt vanuit onze locatie in Barneveld en daar ontvang je ook patiënten. Daarnaast ga je ook vaak op huisbezoek. In overleg is het mogelijk om een deel thuis te werken.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als sociaal psychiatrisch verpleegkundige bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.607,- en € 4.218,- (CAO GGZ, functiegroep 55) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 36 uur per week voor onbepaalde tijd.  
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij kunt goed zelfstandig werken, bent initiatiefrijk en kan goed inspelen op de verschillende zorgbehoeftes en behandelmogelijkheden voor de cliënt. Daarbij heb je goede communicatieve vaardigheden, waarmee jij op een warme en professionele manier inhoud kunt geven aan de afspraken die binnen het behandelplan met de cliënt zijn vastgelegd. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige met BIG-registratie.
 • affiniteit met de doelgroep ouderen.
 • een rijbewijs en de beschikking over een auto.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Ons ambulatorium voor ouderenpsychiatrie in Barneveld. Het behandelprogramma ouderenpsychiatrie biedt op de Noord/West Veluwe een gevarieerd behandel- en begeleidingsaanbod, onder andere voor cliënten met stemmings-, cognitieve- en overige psychiatrische problematiek bij ouderen. Het ouderencircuit bestaat uit ambulatoria in Barneveld, Ermelo en Wezep, deeltijd behandeling en de opnameafdelingen in het Centrum voor Ouderen Psychiatrie te Ermelo.

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met naar Martin ten Bouwhuijs (teamleider bedrijfsvoering) via +31 654333819. Voor vragen over desollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 
 
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.  
Lees meer
Solliciteren vóór: 25-11-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax Teunissen
Dax Teunissen

Recruitment Coördinator