Regio: Bussum
Aantal uren per week: 16
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Patiënten met ernstige psychiatrische aandoeningen. Je komt te werken binnen onze kliniek Mauritzhof in Bussum. Omdat wij de behandelcapaciteit willen vergroten en de zorgkwaliteit willen waarborgen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega, in de functie van GZ-psycholoog. We zoeken iemand die zich volledig wil toeleggen op het behandelen van deze ingewikkelde doelgroep. Kortom, je bent er als GZ-psycholoog door:
 
 • individuele en groepstherapieën te geven aan EPA patiënten en het centrale aanspreekpunt voor alle betrokkenen te zijn.
 • coaching en advies te geven, aan de verpleegkundige teams, met betrekking tot de omgang en dynamiek met deze patiënten.
 • vanuit jouw expertise mee te denken en te bouwen aan de doorontwikkeling van het behandelaanbod en behandelprogramma.
 • intervisie met andere GZ-psychologen uit de regio, om ervaringen en expertise uit te wisselen.
 • als regiebehandelaar intakes te verrichten, behandelplannen op te stellen en te zorgen voor integraliteit van het behandelproces.
 
Het team bestaat uit in totaal 35 medewerkers. Binnen deze functie werk je nauw samen met 5 behandelaren en een verpleegkundig team. Daarnaast is er ook nog een dagbestedingsteam. Met jou als GZ-psycholoog zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het bieden van behandelingen en therapieën aan EPA patiënten. Dit vraagt veel creativiteit en vindingrijkheid van jou als behandelaar.
We zoeken momenteel iemand voor 8-16 uur maar dit is bespreekbaar en de uren kunnen worden uitgebreid met werkzaamheden op een andere afdeling.

De behandeling is gericht op ondersteuning op symptomatisch, sociaal en persoonlijk herstel. De patiënt heeft hierbij de leidende rol, bijgestaan door de naastbetrokkenen. Het gaat om patiënten die, na ambulante hulp, aan hun herstel gaan werken op de kliniek. De patiëntengroep is gemêleerd, zowel in de duur van opname, aandoening en leeftijd. Dit maakt het werk interessant en dynamisch. Wij bieden patiënten een samenhangend aanbod dat in overleg met de patiënt, naastbetrokkenen en ketenpartners afgestemd wordt. Binnen de Mauritzhof willen we in de toekomst gaan werken volgens het ART model en we zijn bezig om deze plannen verder uit te werken.


Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Innovatief, behulpzaam en gedreven. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als GZ-psycholoog bij GGz Centraal rekenen op:
 
 • een bruto maandsalaris tussen €3.538,- en €5.553,- (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 8-16 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je bent ambitieus en gedreven, zo draag je op een proactieve en positieve manier bij aan de doorontwikkeling van het team/behandelaanbod. Daarnaast ben je evenwichtig en sta je stevig in je schoenen. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding tot gz-psycholoog.
 • een bijbehorden BIG-registratie.
 • affiniteit/ervaring met de doelgroep, patiënten met ernstige psychiatrische problematiek. 
 • een herstelgerichte visie op zorg en bij voorkeur ervaring met schematherapie/CGT.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De Mauritzhof in Bussum, gespecialiseerd in sociale psychiatrie voor (jong)volwassenen.  De focus binnen deze locatie ligt op het behandelen van mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen (EPA). Zij zijn de eerste acute fase voorbij, willen werken aan hun herstel, maar hebben vaak nog moeite op verschillende leefgebieden. Ook kunnen volwassenen hier terecht voor deeltijdbehandelingen, overige therapieën en behandelingen als EMDR en IMR. Ambulante begeleiding in wijkteams wordt ook steeds vaker ingezet. 

De regio Gooi- en Vechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Laren en Huizen werken wij samen met zo’n 440 collega’s. Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen geven en gastgericht zijn, kenmerken het kompas dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- en Vechtstreek.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als GZ-psycholoog op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Bussum.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Bert Tijssen (hoofd bedrijfsvoering) via +316 40848816 of Erica Drent (hoofd behandelzaken) +31 651348146. Voor vragen over de  sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 28-12-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie Harrewijn
Jettie Harrewijn

Recruitment Coördinator