Regio: Laren
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Artsen
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Patiënten met een verslavings- en/of neuro psychische kwetsbaarheid. Als basisarts ben je betrokken bij de behandelprogramma’s binnen de kliniek Juliana-Oord. Je bent verantwoordelijk voor het diagnosticeren en behandelen van de patiënt. In korte tijd wordt er relevante informatie ingewonnen en je stelt samen met je collega’s behandelplannen op. Kortom je bent er als basisarts door:

 • medisch onderzoek uit te voeren bij patiënten met verslavingsproblematiek.
 • patiënten te screenen op verslavings- en psychiatrische problematiek en te behandelen.
 • somatische en basis psychiatrische behandelingen uit te voeren.
 • contact te onderhouden met de naasten van de patiënt en deze te informeren over de behandeling.
 • samen te werken met de overige disciplines binnen het multidisciplinair overleg.

Je gaat deel uit maken van een multidisciplinair team, bestaande uit een psychiater, klinisch neuropsycholoog, verslavingsarts, gz-psycholoog, psychologen, psychodiagnostisch medewerker en een bewegingstherapeut. Je werkt onder supervisie en verantwoordelijkheid van een psychiater. Met jou als basisarts zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, zorg bieden aan cliënten met verslavingsproblematiek in combinatie met psychiatrische en neuro psychiatrische stoornissen. In de kliniek wordt gewerkt met twee soorten behandelingen, voortgezette behandeling psychiatrie & verslaving en voortgezette behandeling neuropsychiatrie, beide programma's kunnen starten met een detoxificatiefase. Het ontmoedigen van middelengebruik is een van onze speerpunten. Gastgerichte zorg is een kernwaarde binnen onze behandelprogramma’s.
Als basisarts draai je mee binnen de diensten voor de regio's Gooi en Vecht en Flevoland en op verzoek voor de corona observatie afdeling.

Hoe je het team het beste kunt omschrijven? Wij gaan respectvol en professioneel met elkaar om, zijn deskundig en optimistisch en staan open voor goede ideeën en verwachten eigen initiatief en regie. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.

Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. We zien wie je bent en wat je kan. Ook kun je als basisarts bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een aanvullend scholingstraject specifiek voor beginnende artsen in de ggz. Om de week kom je digitaal bijeen met je collega artsen om kennis op te doen over verschillende thema’s en ervaringen uit te wisselen.
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.538,- en € 5.553,-(CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 32 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand. 
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je bent stressbestendig en flexibel. Zo weet je ook onder tijdsdruk je werk goed te plannen en te organiseren. Je hebt een open houding ten opzichte van zorginhoudelijke vernieuwingen en de bereidheid om daar een actieve rol in te spelen. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan: 
 • een afgeronde opleiding tot basisarts met BIG-registratie.
 • kennis, ervaring en affiniteit op het gebied van geïntegreerde psychiatrische- en verslavingsproblematiek.
Is je interesse gewekt maar ben jij je nog aan het oriënteren?
Binnen GGz Centraal zijn er voor jou als beginnend arts diverse mogelijkheden om praktijkervaring op te doen in de ggz. Ben je er nog niet helemaal uit wat past bij jouw interesse en ambities? We helpen je graag op weg. Bijvoorbeeld met een meeloopdag of door een gesprek met een van onze AIOS of recruiters.

Stuur een open sollicitatie of deel jouw interesses in een mail naar recruitment@ggzcentraal.nl of neem telefonisch contact met ons op via +31 881340415. Aan jou de keuze.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen we door strategisch te verbinden, te blijven innoveren en als collega’s op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Juliana-Oord in Laren. Dit centrum voor psychiatrie, verslaving en neuropsychiatrie (NAH) ligt in een bosrijke omgeving. Op deze locatie bieden we maximaal 4 maanden, 2 behandelprogramma’s aan:voortgezette behandeling psychiatrie & verslaving en voortgezette behandeling neuropsychiatrie.Van diagnose tot verdere behandeling en nazorg na afloop van het traject.

De regio Gooi- en Vechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Laren en Huizen werken wij samen met zo’n 440 collega’s. Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen geven en gastgericht zijn, kenmerken het kompas dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- en Vechtstreek.

Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als basisarts op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Laren.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Ellen van der Blom (teamleider) via +31 651918784. Voor vragen over de  sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via  recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we de geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 

Lees meer
Solliciteren vóór: 16-11-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge van Gent
Inge van Gent

Recruitment Coördinator